Aktivity Radim

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Radim
  • Datum začátku Datum začátku

Radim

Začátečník
Zdravím všechny,
jsem aktivitář Chrome a zde můžete psát jakékoliv připomínky,dotazy či návrhy na zlepšení mých aktivit.
Moje tvorba aktivit začala někdy v srpnu/září minulého roku a je zveřejňována na zde .
Budu rád za každou připomínku,dotaz nebo pochvalu k mým aktivitám :)

Již brzy budete ZDE moci stahovat novou aktivitu :)
Půjde o jeden rychlík jezdící na trase Cheb-Ústí nad Labem-Praha hl.n.
Pojede se s banánem 151.016 v úseku Ústí nad Labem-Praha hl.n. a po cestě bude i nějaká ta mimořádnost či podobně :):D.

Přidávám ještě pár screenů.
(ke stažení bude snad již během týdne)
1.jpg

_ Chrome :)

Ahoj, tak jsem se pustil do Karlexu. Nějaké připomínky a rady mám, napíšu Ti je později do SZ, je toho trochu víc...

Nová aktivita v přípravě ! :)
R 442 Šírava
Úsek : Česká Třebová-Praha ONJ
Délka : cca 2:30

Po cestě potkáte spoustu vlaků,narazíte i na nějakou tu mimořádnost či výluku a projedete se na lokomotivě 150.213
s 16-ti vozovou soupravou :D .
Jako roční období jsem zvolil podzim.
Z České Třebové vyrážíte v 5:44.
Ještě doplním že je aktivita pro trať Bp a čekat ji můžete opět ZDE.
Plánované vydání aktivity je na vánoce.
Doufám že již na verzi Bp 89.

Ještě doplním dvěma screeny :)

Třebová.jpg
Brandýs.jpg

Škoda žes to už nedělal na GVD 2014/2015 s 350tkou.
to jsem nevěděl že bude jezdit s 350 ... no předělávat to už nebudu ... all traffic mám hotový po Choceň a základní provoz po Pardubice.Ale třeba udělám někdy obnovenou verzi :)

Zdravím, právě si projíždím tvoje aktivity na Luhačovicích a narazil sem na "chybku" s názvem AWT 753 707. :rolleyes:

Jinak aktivitky fajn, zatím bez problému ... neuvažoval si třeba o nějakém manipuláku? V jedné z nich se tam po trati válelo spousta vagónků se dřevem, vagóny byly tuším SKANSKY, tak by možná nebylo od věci vyhnat pavouky z výfuků VrbaMovy 730 ...

A další problém u téže aktivity (Sp 1731 Hruškovice), přes Uherským Ostrohem pád, zkoušeny poslední dvě verze BINu - marně. :(

Někdo podobná zkušenost ... ?

A další problém u téže aktivity (Sp 1731 Hruškovice), přes Uherským Ostrohem pád, zkoušeny poslední dvě verze BINu - marně. :(

Někdo podobná zkušenost ... ?

To teda nevím čím by to mohlo být...zatím jela aktivita všem v pořádku

Zdravím, právě si projíždím tvoje aktivity na Luhačovicích a narazil sem na "chybku" s názvem AWT 753 707. :rolleyes:

Jinak aktivitky fajn, zatím bez problému ... neuvažoval si třeba o nějakém manipuláku? V jedné z nich se tam po trati válelo spousta vagónků se dřevem, vagóny byly tuším SKANSKY, tak by možná nebylo od věci vyhnat pavouky z výfuků VrbaMovy 730 ...

Do manipuláku se mi moc nechce, ale třeba se k němu někdy dostanu ... teď na chvilku pro změnu stavím trať takže aktivity jdou nějak mimo mě ... během týdne bych se chtěl vrátit zase k Šíravě .

Aktivita R 442 "Šírava" je již na testech, takže se můžete,pokud vše vyjde, po štědrém dnu projet :)

Již zítra (snad :D ) budete moci opět ZDE stahovat novou aktivitu :)
Půjde o krátkou aktivitu osobního vlaku 5953 tvořenou dle GVD 2013/2014.
Pojede se s loko 363.108 :)

Můžete stahovat novou aktivitu /zde/
Jedná se o aktivitu večerního osobního vlaku 4851.
Bližší informace na webu :)

Back
Nahoře