Windows 7 a MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
A jak vypadá zástupce pro spouštění? Doufám že nějak takto: ".................\Train Simulator\train.exe" -mem:512 -nofiltercab Po instalaci tam je toto "............\Train Simulator\launcher.exe. A problém je na větě

No presunul som celú zložku z SSD disku na normálny HDD a už to šlo. Zmenil som zastupcu. Mem bol správne, uvidím kopirujem hru spať na SSD tak uvidím či to pojde.

no už to ide, defaultna inštálácia bola na SSD, Presunul som na HDD a išlo presunul som spať a ide. Neviem to MSTS si robí čo chce :D každopádne dík za rady :)

Zdravím pánové, měl bych jeden problém, který zde už nastínil před nějakým časem zdenal26. Po instalaci MSTS na notebook kde jsou Win7, grafika Intel HD Graphics 4400, rozlišení 1366 x 768, driver 9.18.10.3234 nastává po spuštění problém viz. obrázek. Nepomohl by to někdo, prosím, vyřešit. Díky.

chyba.jpg

Naposled editoval moderátor:
daj si do googla MSTS a AMD :) daj si obrázky a uvidíš sam riešilo sa to aj v samostatnom vlákne, stým sa nič nedá robiť....

Kdybys uměl číst tak přijdeš na to, že není ani řeči o grafice AMD. Zkoušel jsem to doma nasimulovat na stejné grafice Intel HD Graphics 4400 ale nepovedlo se. Spíš bude problém v OS. Ony W8 se dokážou tvářit jako W7. A s W8 či W8.1 a MSTS máš bohaté zkušenosti....

Dovolím si oponovať - zlatý Win 7. Ja ho používam asi 3 roky a k XP by som sa už nevrátil, je omnoho stabilnejší oproti XP a takisto aj MSTS na ňom chodí lepšie.

gmax.jpg
Skúsil som Gmax nahodiť na W7 a problém na svete, po nainštalovaní a spustení chce Gmax zvoliť grafický driver ( Heidi, OpenGL, atď ), ale pri každej volbe nasleduje táto chyba a koniec. Neviete niekto čo s tým?

Naposled editoval moderátor:
Tak zkus to co ti doporučuje ta hláška a spouštět to takto Disk:\gmax\gmax.exe -H. Ten parametr spustí volbu driveru ještě před startem Gmaxka. A potom to možná již příště půjde i bez něj. Já mám taky W7 Ultimate 64 a instalace Gmaxka, jeho spuštění a přepínání driverů přímo z okna Customize ->Preferences -> Viewports probíhá naprosto bez problémů.

Tak na ten parameter -H vôbec nepočúval a tváril sa ako keby tam nebol. Respektíve u mňa to chcelo tú voľbu driverov počas nabiehania Gmaxu, možno sme obaja mysleli to isté. Potom ma ale napadla spásna myšlienka "spustiť ako správca " a zrazu to bez problémov išlo. Každopádne ďakujem za rady, už som sa bál že Gmax má na W7 nejaký fatálny problém.

Už i ja som prešiel z XP na win7. Inštalácia msts a train store ok, všetko beží. Mám problém s inštaláciou programu Convoi. Program nejde spustiť, vypisuje, chýba dx8vb.dll. Už dva dni hľadám nejakú radu v reči môjho kmeňa, no nenachádzam.
Na convoi som zvyknutý, je to výborný program na výmenu vozidiel v aktivitách, rad by som ho používal aj po prechode na win7. Má niekto dobrú radu. Vopred ďakujem.

Inštaloval som ako správca. Knihovňu pre win7 som stiahol z internetu, no convoi napísal, že je nekontatibilná s win7. Prehľadal som na webe spústu stránok, ktoré núkajú spoplatnené programy na kontrolu, ale nič konkrétneho.

Dobrý den,
nedávno jsem přešel z Windows XP na W7 professional 32 bit. Na Xp vše šlapalo výborně. Ale teď nainstaluji, jako správce, dál update 1.4 a msts bin (nejnovější) a přepíšu na D:\MSTS\train.exe -mem:512. A když spustím hru, tak naběhne černá obrazovka, načítá, načítá, pak se to zavře a jakoby nic. Mám starý PC ( Intel celeron 2.66 GHz, 1 Gb RAM a ATI Readon 9200). Mohlo by to být malou pamětí RAM? W7 32 bit má min. požadavek 1 Gb RAM. Ale dřív vše šlo perfektně. A když jsme to u kámoše zkoušeli naistalovat tak to hned po instalaci šlo. Ale má nový PC. Předem děkuji za nějaké odpovědi.

Měl jsem podobně staré železo, když jsem před rokem a půl začínal zkoušet MSTS. Samozřejmě jsem jel na Windows XP. Hra s tratí 310 se celkem sekala, nicméně hrát se to jakš takš dalo. Jenže já jsem zvědavej rejpal a řekl jsem si, že se mrknu, proč všichni tak nadávají na Win8. No, na svižnost XPček to nemělo, ale přesto jsem byl na svém stařičkém Sempronu překvapený, jak to běhalo. Nedalo mi to a zkusil jsem i MSTS a s podobným výsledkem jako ty. Hra se ani nezapla. Dál jsem to nezkoumal. Nahodil jsem tedy zpět XPčka a po pár měsících si udělal radost novým PC.

To, že má operační systém nároky takové a takové je sice hezky napsáno, ale je prostě nemožné fungovat s 1GB RAM na sedmičkách, jelikož systém si vezme velkou část dostupné paměti a na ostatní software toho už moc nezbude. Ač jsem zastáncem toho názoru, že XP patří do historie, tak na historickém železe mají pořád své místo. Takže bych radil hodit zpět Windows XP nebo ještě lépe (a pokud jsou prostředky) koupit nové železo, protože na takovéto sestavě to je na ujetí pár km a pád hry.

Back
Nahoře