Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ten viadukt má v OR problém, protože má hodně bokem pivot. Mates mi tohle tento týden vyřešil a viadukt přemodeloval a už to neblbne ani na Pražském Semmeringu. Ten viadukt ještě musím znovu osadit i v Chrlicích a před Vyškovem, tam to také v OR mizelo.
O smrku v Bílovicích nevím. Jestli to také nedělá jen OR. Podobný problém mi hlásil Alcapone u Pardubic, ale v editoru bylo vše vpořádku. Podobně jako tady hlásil jeden člověk, že mu odpochodovalo depo v Přerově do kolejí. Tohle se musí dít za určitých podmínek, když to dělá jen někomu.

Ono, dokud nebude funkční editor trati v OR, tak s tim Zbyněk asi nic neudělá. Musíme se holt smířit s určitýma nyancema OR.

Hezký den!
Vím, že zde je prostor jen pro odpovědi autora trati. Proto mi promiňte, že zde odpovídám. Ohledně těch stromů v Bílovicích. Dělají to "hromadné" lesy. V MSTS je to vpořádku, jen v OR se zobrazují stromy v těch červených škatulkách v editoru roztaženěji a vně té červené hranice, proto by musel autor v editoru MSTS tu červenou hranici u stromů posunout od kolejí. Já jsem si to takto malinko poopravil a už je to vpořádku. Pak jsem tam ještě našel smrky v trojce tunelu před Babicemi. S tím už ale nic udělat nešlo a je mě záhadou proč. Celý les je nad tunelem a smrky vyčuhují z kolejí v tunelu. Asi jsem tahal za špatnou škatulku. Ale všechny tyto problémy se vyskytují jen v OR. V MSTS to je vpořádku. F.

Zdravím všechny, po aktulizaci BP89 mi vyskakuje u vstupního bodu Pardubice toto hlášení. Instalaci jsem udělal raději dvakrát, ale nic se nezměnilo. Prosím o pomoc jak to vyřešit. Ale za poslední roky jsem neměl s tratí žádné problémy. Děkuji

Zdravím všechny, po aktulizaci BP89 mi vyskakuje u vstupního bodu Pardubice toto hlášení.
Šak ti to tam píše jak prvákovi v škole. Skontroluj si, či ti v trati nechýba ten súbor. Nevieš ako? Tož budeš musieť absolvovať školenie na prácu so súbormi v Windows :rolleyes:
Ináč nechápem, prečo dávaš obrázok na zaspamovaný a zareklamovaný web, keď môžeš vkladať obrázky priamo sem na fórum:eek:

Tento objekt je nějaká rafinerie a mám pocit, že se dával do minulé aktualizace 8841. Kdyby tam nebyl, řvalo by to všem. Aktualizace nelze vynechávat. Testy na chybějící objekty dělám vždy před každou veřejnou aktualizací, takže výpadek je téměř nemožný.

Pane Šemora děkuji za rychlou odpověď, ale bylo mi to divné žádnou aktualizaci jsem nevynechal a v BP88.41 to šlapalo. Taxi promiň že jsem to nahrál na externí link, ale školení z Windows opravdu nepotřebuji.

Před stanicí Letovice směrem od Letovice zastávka nad první TK jsem narazil na levitující objekt
di-914227191628.jpg

Před stanicí Letovice směrem od Letovice zastávka nad první TK jsem narazil na levitující objekt
...
Teď se na to dívám a je to bílá šipka s nápisem ÚNIK na zeleném podkladě z protihlukové zdi. To je divné, takový objekt nemám a pokud je to chyba u zdi, tak by to bylo všude nad každou protihlukovou zdí. Zeptám se Matese, který mi v Letovicích spojoval a upravoval celý celek i se zdmi. Jestli mu tam něco neuteklo. Označit to ke smazání nejde. Takže to bude součást něčeho.

Ve Smiřicích na Jaroměřském zhlaví máš automatické závory na přejezdu předčasně, stále tam ještě slouží mechanické závory ovládané ze stavědla.

Brno Lesná je stará zastávka prolnutá novou. proto je to tam částečně skrz. Ale tam je to stále rozpracované. Jednou dojde i na tento úsek.

Zbyňku,při jízdě ze Zábřehu na Moravě do Šumperka jsem si všiml,že mezi Bludovem a Šumperkem chybí na přejezdech výstražné kříže a za zastávkou Zábřeh na Moravě zastávka směrem na Šumperk poletuje ve vzduchu křoví :-) (je to hned za zastávkou za silničním nadjezdem po pravé straně směrem na Šumperk)

Drobný detail - odjezd ze Smíchova společného na Radotín/Hlubočepy měněn ještě nebyl, stále je tam pětisvětlo ze SSSR.

Václave, opravdu netuším, které myslíš návěstidlo. Musíš sem dát obrázek. Víš kolik jich tím směrem ze Smíchova je ? Jestli myslíš to čtyřsvětlo, jak se odbočuje vlevo, když jedeš na Semmering, tam je i na videu AŽD.

Jo přesně tohle. Asi padlo při poslední výměně návěstidel. Bývalo tam pětisvětelné návěstidlo vzoru SSSR. Vzhledem k tomu, že máš Smíchov postaru, tak by tam mělo ještě být. Nalinkovat ho stačí stejně jako tam máš návěstidlo AŽD, umělo jen volno a posun dovolen.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře