Aktivity POISON

....Neuvažuješ o nějakém nákladním vlaku?
Ahoj,
rozdělaný je Pn s EXRA traxxem, ale čekám na aktualizaci tratě 321, její první část je tak nějak hotova z Bohumína po Nedakonice kde bude výměna engu za střídavý. Přemýšlel jsem o něčem i s klasickou mašinou, ale není nápad, tak nějak se po tratích nepohybuju, takže pokud bys nějaký napad měl, sem s ním, ničemu se nebráním.

Trať je upravena po Klatovy od Rudy, teď se čeká na video KT - Plzeň a bude se pokračovat.

Paráda!!! Už se moc těším. Přeju Ti, ať se vrátí nálada pro tvorbu aktivit. Někdy to bohužel chvíli nejde.

Ještě mne tak teď během té doby od odpovědi napadly nějaký kontejnery z Uhří do ČT na BP přes Lysou, buď s 363 nebo 130 ČDC. Traxxe Metrans jsem hledal, ale nikde nic ke stažení a myslím, že zlatá česká klasika bude jistě lepší.

Je pravda že na BP mi chybí nějaké ty náklady :) či manipulační vlaky myslím si že Zbyněk vytvořil i dost vleček které by se dali také zapojit do nějaké té aktivitky :)

Jak jsem psal uživateli papej, nemám problém tvořit, jen jaksi dochází nápady nejen na osobní vlaky, natož na náklady, když přežívám v úplně jiné části naší země. Pokud bude námět, není problém.

Některé mé aktivity bylo potřeba upravit, aby šlapaly na nové aktualizaci tratě BP 89.1 a nyní by mělo být na mém webu vše co je označeno verzí 89.1 funkční. Pokud někdo najde nějakou chybu, dejte prosím vědět. Díky

Jasný vítěz novoroční ankety Sp 1633 Bradlo na trati 310 je v dílně, po krátkém šíbování v Olomouci se vydáte na hodinovou pouť do Šumperka, několik shotů z tvorby jako tradičně v sekci NEXT na mém webu. Společně s touto úlohou je tvořen i IC 507 Lyoness, který je hotov zhruba po Poprad. Navíc na webu najdete jarní anketu na lokomotivní řadu pro budoucí aktivitu nákladního vlaku, který bude vybrán podle vítěze.

1633_003.jpg 1633_005.jpg

To víš Honzo, je to už konec světa, navíc teď, když se pořád neví co bude s tou jihočeskou Blankou. Z lokálky 194 se vytrácí historie a stává se z ní koridor v lesích, Velenická je nuda stejně jako 196, Lipenka je jeden velkej provar kde se jezdí s dieselem pod drátama. ;)

Když máme to ošklivé odpoledne tak jsem dotáhl do konce avizovaný Sp 1633 Bradlo na trati 310, vzhůru teda do Šumperka.

Sp 1633 jsem projel jak v MSTS tak v OR,
V MSTS mně to spalo před Uničovem,ale měl jsem uloženo,
v OR v pohodě.
Pěkná aktivitka.

Poisone, díky za parádní aktivitu na málo známé trati. Já sice nejezdím OR, jako kluci přede mnou, ale paráda.

Díky, na 310tce se tvoří samo, co vymyslím a klasicky vytvořím v AE, to napoprvé funguje. Bradlo mi zabralo kousek pátku a soboty, v neděli jsem to jen projel, doladil a vydal, i z posunu v Olmiku, kde jsem potřeboval vsunout tu dablregínu jsem byl sám překvapen, že to klaplo napoprvé, ten odjezd společně se žlutým byl jen třešničkou na dortu, pan majitel by mi víc jak půlhodinu zpoždění jistě neodpustil. ;-)

Back
Nahoře