Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
poison napsal:Paráda, jak to dopadlo s bertí aktivitou?![]()
David Hájek napsal:...
Zadaří-li se, na Den žleznice by měl být pult umístěn v přízemí administrativní budovy SOKV Ostrava.
...

David Hájek napsal:David Hájek napsal:...
Zadaří-li se, na Den žleznice by měl být pult umístěn v přízemí administrativní budovy SOKV Ostrava.
...
Takže se zadařilo s tím, že to letos byla docela solidní šichta - 81 dětí + 8 dospělých mašinfírů a několikrát projeté štreky projektu "Trať 310". Mezi dospěláky nechyběli Tommy66, Tomáš E499_2002 (tomu děkuji za pomoc s organizací dění kolem pultu) a podívat se přijel i Michal.
Tak zase někdy příště naviděnou hoši ...![]()
A ještě něco na památku.![]()
David
Ano, ano. Nakonec i já jsem byl přemluven a usedl za pult dieslu.David Hájek napsal:a podívat se přijel i Michal.
Tommy66 napsal:A to mi chtěl sebrat 500,- z prémií protože jsem nedobrzdil na konci nástupiště. S takovým "cvičným" je to na oprátku![]()
David Hájek napsal:....Stačí mi to připomenout heslem "Prosím bez výkladu".
Za mne ten podzimní určitě, v červnu toho mám opět hodně. Navíc je tam někde ten sraz na Olešné.Na červených stránkach zverejnili kalendár nostalgie na rok 2015. Pre priaznivcov MSTS dávam do pozornosti najmä Rendez 2015 ktorý sa koná 13. a 14.6.2015 a potom 10.10.2015 je Ukončenie sezóny v MDC. Tento termín je možné spojiť s bratislavským stretnutím. Ovšem len za predpokladu že sa nájde dostatok takých záujemcov zo Slovenska, ktorí skutočne aj prídu.![]()