Projekt Open Rails

Funguje vám trať BP pod aktuální verzí OpenRails? Stále mi to hází hlášku viz. obrázek.

Zobrazit přílohu 9785

Vyriešené spúšťanie aktivit ktoré vyhadzovali túto chybu oprava je v experimentálkne verzií na stiahnutie v x3144

Tak isto opravené pády po načítaní napriklad na aktivitách od Tom85 a podobne (PS: ak som ti Tomáši schomolil nick prepáč mi to :D )

Zdravím nemáte podobný problém? Neviete čo by to mohlo sposobovať? V poslednej dobe mi uplne krachlo MSTS nejde odištalovať ani spustiť nič.... a teraz zase toto. Za rady dakujem

cha.jpg

Toto se mě stávalo na trato Genova - Livorno. Jezdil jsem jen po štěrku nebo po zelených náspech, krajina někde byla úplně bílá. Ale jen místy. Pak to zase normálně naskočilo a jelo dál bez problémů. V klasickém MSTS normálně, tohle se dělo jen při spuštění v OpenRails. Zatížení objekty nebylo nijak extrémní v těchto partiích. Děje se tohle v místech, kde klasické MSTS má náchylnosti k padání do Windows. Zkoušel jsem to potlačit, ale změnami nastavení to nijak moc nepomáhalo (vzdálenost dohlednosti, optimalizace vůči výkonu). Odhadoval bych to teda spíš na větší nahromadění databázových objektů v inkriminovaných čtvercích. Zvláště zvukových. To někdy dokáže různými náhodnými vazbami více objektů vedle sebe udělat neplechu. To už mám vyzkoušeno. F.

Ano problém vyriešený experimentoval som s Large adress a pokial to nebolo zafajkmuté tak mal nedostatok pamäti na načítanie. Čiže treba mať zaškrtnuté :)

Ahoj, je v OR, prosím, možné nastavit, aby s rostoucí vzdáleností byly objekty poněkud zamlžené?
Mám pocit, že u prvních verzí OR tomu tak bylo standardně.
Je nepřirozené, když 20 km vzdálené hory mají ostré kontury a syté barvy.
Díky.

Já to řeším nastavením počasí - tak jako lze měnit hustota mraků pomocí Ctrl + = a Ctrl + ´ lze měnit i „kouřmo“. Mění se to Shift + = a Shift + ´ . Zda to jde měnit nějakým defaultním nastavením netuším. Ale snad jsem ti trochu pomohl :)

Ahoj, mlhou to řeším provizorně, ovšem pak si zamlžím i oblohu. :)
Budu se muset smířit s tím, že je to vlastnost OR. :-)
Díky

No tak začínám mít nerva, zas někdo poslal aktualizaci a je píp brzda. Hrozně se ztrácí tlak a jeho doplnění trvá dlouho, pokud jsem nad 5 baru, celkem to jde, ale pokud mě to klesne pod 5 jsem v háji. To tam nemaj testera než to vydaj.

Vie mi niekto poradiť, ako správne spustiť OR s antialiasingom? Keď som ho zapínal cez nastavenia driveru na grafike a priradil toto nastavenie ku viacerým OR exe súborom, nemalo to na OR žiadny efekt. Pritom kedysi mi to fungovalo bez problémov. Mám GTX 580 a jedny z posledných driverov.
Ďakujem.

Myslíš v hlavních jímkách? Tohle jsem pozoroval už u verze 1. Přijde mi, že kompresor nebouchá. Pár zabrždění a jsem bez vzduchu.

Ja som to skusal a fungovalo to ale to renderovanie a zataz na procesor bol velky pouzil som profil msts cez nvidia inspektor. A daj tam len activityrunninglaa.exe ci ako sa to vola

Dík za odpoveď, ja som to skúšal iba klasicky cez ovládače grafiky, nakoľko inspectora nepoužívam. Avšak zajtra to doma vyskúšam.

Na trati BP od pana Šemory se mi stává,že při vyšším počtu FPS ano při vyšším počtu se mi hra začne neúplně sekat,spíš trhat či jak to nazvat a vypadá to,jako bych měl sotva 15 FPSek.Přidávám video,pokud by vám to nestačilo,tak se na kanále podívajte i na další 2 videa z této trati,tam je to si myslím poznat více.Dík za každou radu.

Dík za každou radu.

Zkoukl jsem i tvoje další videa... Pokud máš zájem o každou radu, pak bych ti v první řadě radil položit si dvě jednoduché otázky:
1) „Proč na youtube prezentuji něco, o čem nic nevím?“
2) „Proč si napřed nezjistím alespoň elementární informace o řízení skutečného vlaku?

Z této rady si buďto něco vem nebo ji, prosím, mlčky přejdi (není zde povoleno diskutovat).

Tak já nebudu v budoucnu řídit vlak,ale autobus,ale už se pracuje na tom,aby ty videa z MSTS byly o něčem.Už se začínám učit aspoň ty značky a už budu i tu rychlost respektovat.Ale jinak k věci.Prosím poradí mi někdo ohledně toho problému "trhání"?

Jo díky. Jsi velkým přínosem pro toto fórum :DDD . Ale ne,jen na zkoušku jsem to zkusil v Dolní Lipce a 40 FPS stabilně,hra chce sice více FPSek,ale NVidia je neústupná :))) . Moc díky,život bude jednodušší.

Back
Nahoře