Volný pohlad

Chcem tam otvoriť trať zsr 130, a vypíše mi Error reading editor object selection file ZSR130.ref - Line 0. a potom Object selection intialization failed a pritom normálne mi tá trať ide :)

Asi ti chýba súbor ZSR130.ref, niektoré trate ho neobsahujú aby sa zabránilo neautorizovaným úpravám.

Zdravím,
Nedá sa dať v msts voľný pohľad? (voľné pohybovanie po mape)
Kde je to nadefinované, například já to mám ve velkých stanicích, ve hře je to myslím klávesa á (8).
Ale na tohle je nejlepší trať otevřít v OR. Tam se dá kdekoli vystoupit z lokomotivy a projít pěšky, kam se mi zachce bez omezení.

Chcem tam otvoriť trať zsr 130, a vypíše mi Error reading editor object selection file ZSR130.ref - Line 0. a potom Object selection intialization failed a pritom normálne mi tá trať ide :)

Tratě pro train,placené addony taky nemají refy,aby se případný štoural jako ty v tom nehrabal v editoru.A pokud to umíš,tak se ref dá doplnit aby ti to chodilo i když v něm nic zapsaného není.

Mě teda udivuje,proč si tu trať nezkoukneš při projížce?,když si vlezeš do editoru tratí a budeš tam něco robit,pak si můžeš udělat v tom takový bordel,že ti msts už nepujde vůbec.A to si myslím že asi chtít nebudeš.ako píšoš chcem si len prezrieť celú mapu,tak si pust prozkoumat ve hře a tam si pozri celú mapu.nikoliv msts nemá mapy ale tratě.Mapy jsou v trainzu.

Back
Nahoře