Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nikde na světě neměli Ppoollla, Boba57_cz, nikde nemají takový stavitele jako Z. Šemoru, Martina, nikde nemaj tak precizní modeláře vozidel a objektů jako máme my. Takhle jsem to myslel. Železnice sice (dejme tomu) funguje na celém světě na týž principech, ale zdaleka nefunguje na týž principech to, jak se daný národ k těmto reálným principům v otázce jejich transferu do počítačové simulace staví. Zatímco tady se řešily vždy vesměs podstatné věci (které by ostatní národy většinou nebyly s to ani pochopit), vedle se "obláčkovalo"... A obláčkuje dál.
Sečteno podtrženo, sebelepší programátoři jsou k ničemu bez dostatečnýho tlaku na řešení simulace reálných technických a fyzikálních záležitostí. To se pak OR snadno může dostat do podobné pozice a polohy jako Need For Speed, když to zaženu malinko do extrému... O něm se asi taky nedá říct, že by bylo špatně naprogramované, jen je tam stránka simulace na tom úplně posledním místě... A evidentně to nikomu nevadí - to je právě to nebezpečí... nečeské mentality.
Byl bych ti vdečný, pokud bys začal ladit brzdy pro engin Open Rails a nedržet se pořád starého MSTS. Já jsem schopný mluvit a psát pouze německy, tak nevím jestli bych na Elvasu mohl něco připomínkovat.

A na akú hodnotu ladis mg vozy?
Mohl. Ale oproti dalším nedostatkům a nedokonalostem, které MSTS má v brzdách má a které kdo ví, plánuje-li OR vůbec odstraňovat, to lze považovat za detail... Mnohem zásadnější by byl onen proměnlivý součinitel adheze, byť by se už jen na matematický úrovni jednalo o poměrně komplikovanější věc... Každopádně bez něj to nikdy nebude ono. Jeho absence je mimochodem zodpovědná i za to, na co si sem tam někdo všímavý stěžuje, a to, že špalíková souprava, BS2, 20-30 km/h, 4 zoubkky - povolit - vyjde to do zastavení v MSTS (a velmi pravděpodobně tedy dosud a možná i navěky v OR) při zachování reálné rychlosti vypouštění brzdových válců prostě nijak nelze a bez proměnlivého součinitele ani nepůjde...
Pro začátek by nám ale mohlo stačit to, aby se brzdové potrubí a samotné válce nafukovaly dle reálných časů.
Já se v těch hodnotách nevyznám a ani na reálné mašině jsem nikdy nebyl.
Teď se mi zdá
Treba si ale uvedomiť jednu dosť podstatnú vec - projekt OR vznikol z nadšenia určitých ľudí a je úplne ZADARMO. Takže treba byť buď trpezlivý, alebo si proste kúpiť Train Simulátor 2016
Pořád ale nemáme jediné vozidlo, které by se chovalo alespoň tak reálně jako v MSTS. Zrovna tak by OR měl, dle mého, nikoliv MSTS jen nahradit, ale silně jej předčit... Zatím se však, a v tom s tebou souhlasím, nedá pořádně mluvit ani o tom prostém nahrazení.