Jízdní řád OR

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna DavidM
  • Datum začátku Datum začátku

DavidM

Začátečník
Ahoj, jsem nováček v oblasti train simulátorů apod., momentálně hraji OR a chtěl bych se zeptat, jak tam mohu jezdit podle jízdního řádu. Zatím u žádné tratě se mi ta možnost neobjevila, resp. neobjevil se mi tam žádný jízdní řád. Musím si tedy jízdní řád vytvořit sám a popřípadě jak? Omlouvám se, zda je můj dotaz příliš triviální....:-)

Předem děkuji za odpověď

Ahoj, pokud hraješ v OR volnou jízdu tak se ti JŘ neobjeví.
Pokud chceš nějaký JŘ, tak si musíš vytvořit aktivitu, kde si JŘ nastavíš a nebo si stáhneš aktivitu od někoho z tvůrců, vložíš a JŘ zde budeš mít také.

Děkuji za rychlou odpověď. Já se pokusil si vytvořit aktivitu v activity editoru v open rails, bohužel mi to ale žádný JŘ nenabídlo...:-(

Nevim jak editor pro OR pracuje, s tim ti neporadim. Ale vytvor si aktivitu pro MSTS a melo by ti to jit i v OR

nechci bejt válečnej štváč ale nepleťte si aktivitu udělanou v AE MSTS a nebo udělat JŘ v Timetable Editoru v ORST

Tak s tim Timetablem OR zkusenosti nemam vubec. Pokud dotycny chce si vytvorit JR v tomto, tak to uz neporadim.

nechci bejt válečnej štváč ale nepleťte si aktivitu udělanou v AE MSTS a nebo udělat JŘ v Timetable Editoru v ORST
Já si stáhl jeho první verzi, a i když jsem němčinou políbený, tak se mi z něj vydolovat použitelný JŘ nepodařilo.

Ok. Já zkusím začít s těmi existujícími aktivitami, protože z toho tim. editoru taky nejsem nějak moudrý. Jinak ještě dva dotazy, pro spuštění aktivity potřebuji mít v trains všchny vlaky z dané aktivity, i když to jsou AI? + Nevíte někdo, jak bych mohl opravit kouř lokomotivy ve tvaru čtverečků do původního stavu? Stalo se mi to po instalaci tratě 310 :-/ ...

Back
Nahoře