Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
a nebudu se ohlížet jestli si v té debatě ty nebo kdokoliv jiný,
Osobně pana JiříkaTK neznám, ale moc rád čtu jeho příspěvky. Je v nich nadhled a moudrost. Je zvláštní, že zrovna on (alespoň se mi to zdá) patří mezi Tvé neoblíbence. To, že jsou rozdílné názory, je vlastně dobře, proto jsou i oponentní řízeni. Ale připadá mi nešťastné, že Ty své oponenty hned řadíš ke svým nepřátelům. A ještě k panu Jiříkovi, moudrých lidí bysme si měli vážit a nejen v MSTS.A zrovna tak můžeš ty, Jiříku, jít svojí cestou, která povede zcela mimo mě.
Engi pre nás nevyplatí jednoducho preto lebo to pre nás urobiť nechceš. Tak ako si napísal readme pre modely bŕzd, sa dá napísať readme aj pre engy, že za ktorú časť zodpovedas
Mnohých z nás zas baví jazdiť po týchto "nezmyselných" tratiach
Nějak sis nevšiml, že toto Fórum je i pro Open Rails, který, byť je stále nedokonalý, provozuji. Tak proč bych si měl upravovat něco, co je či bylo určeno pro MSTS?
Z tvého ukřivděného textu to mám teda chápat tak, že mé aktivity Jirkovo tratě, tvorba firem Kuju a Microsoft, modely Starého, Zbyňkův Trainset jehož obsah vyladil žsr atd. jsou k ničemu a to jen protože si nikdo nevšiml tvé skvělé práce.
kteří tohle hrají jen díky absenci podobné moderní hry a určitě nebudou všichni ochotni prodírat se trainsetem a přepisovat si "pár řádek", ti naposledy zmínění určitě ne
Takže pokud chceš protlačit své výpočty do této komunity, která tolik let dělá vše k ničemu, nestačí vypsat a nařídit pár řádků, chce to finální produkt.
No vždyť jo, já si to nejen připouštím, já to vzal za své na 100 procent. Ale pak nevím, proč bych se vůbec měl laděním pro MSTS ještě zabývat.Obecně, ladění určené pro MSTS nemůže být zároveň určené pro OR a naopak. Hlavním kámenem úrazu je právě fakt, že si to nikdo nechce připustit..
No vždyť jo, já si to nejen připouštím, já to vzal za své na 100 procent. Ale pak nevím, proč bych se vůbec měl laděním pro MSTS ještě zabývat.