Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
... co máš už přeladěné dal ke stažení ...
Nebude problém s namíchanými vozy ?
Všechny mi po najetí s lokomotivou také přeladěnou nebo původní odbrzdí ?
Ideální by bylo, aby jsi to co máš už přeladěné dal ke stažení.
Ale i tak, ukázkovou soupravu vyzkouším.
Pochybuji, že by Pája si s tím dal tolik práce, aby ve finále udělal nastavení jen pro jednu soupravu.
Např. muzika, vžyť to je přesně jenom matematika....Ad matematika, myslel som to presne tak ako si to písal.... Totižto bez praktického využitia je ti k ničomu.
Naprosto přesně určitě ne. Však taky není žádná sranda digitálně odvodit tóny temperovaného ladění od kmitočtu jednoho oscilátoru. Kdysi bylo potřeba 12 oscilátorů dobře naladěných na nejvyšší oktávu, dále to byla legrace (binární děličky). A to samozřejmě nemluvím o přirozeném ladění, tam to nejde vůbec.Např. muzika, vžyť to je přesně jenom matematika.
Prečo skončím podľa teba v pekle? (nefilofozujuc o tom či vlastne existuje )Dem: Čo mám objasniť?
Půjdeme tam všichni, neb jak praví stará moudrost: "Když nebe trvá věčně, je to peklo"V Pekle majú voľnú kapacitu
![]()
Zima není fyzikální veličina, otázka není moc dobře položena. Pokud bychom chtěli problém s nulou vyřešit, museli bychom použít Kelvinovu stupnici absolutních teplot.A pre matikarov tu mám malú úlohu..... Je 0stupňov celzia... Na druhý deň má byť dva krát tak veľká zima..... Koľko bude stupňov zajtra?
Nie je, si vedľa.To nie je na východnom?
To nie je na východnom?
Ad JiŘík a Pájo tak tu máte čistú matematiku :
Jedna mamička má o 21 rokov viac ako jej dieťa.Za 6 rokov bude mať mamička presne 5 krát viac rokov ako jej dieťa. Otázka je kde je otecko.....Môžeš mi to s matikou vypočítať...