bob57_cz
Učitel češtiny
Počet skříní 4, počet podvozků 5, počet náprav 13, kolik bude souborů *.wag?... chystám se v brzké době vydat patra BpJo. ... Příslušné *.wag soubory ti milerád pošlu,...
Miran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Počet skříní 4, počet podvozků 5, počet náprav 13, kolik bude souborů *.wag?... chystám se v brzké době vydat patra BpJo. ... Příslušné *.wag soubory ti milerád pošlu,...
Miran
A kdyz ti uzivatele jednoznacne odpovedeli ( ne zrovna pozitivne)
Meridianovi vnucujes tvoje brzdy
Sam napsal, ze mu stare brzdy sedi realneji, tak proc jemu stale predhazujes, ze v TBP je to na nic a tvoje brzdy jsou luxus?
Kdyby preci to tak bylo, tak jako fira by to poznal a rad
nekolik let se jezdi na ty brzdy co jsou v TBP a nikomu to nevadilo
a jak se brzdilo do stanic
Je to proste stale stejna pisnicka..
Nezlob se na me, ale cist denne o brzdach a nicem jinym v nekolika vlaknech, me uz prestalo bavit.
Hlavne me vadi to predhazovani.
Bobe, ano, Ppoollll byl v té době jediný, kdo ladil vozidla (s Jackem) a obrátil se na mě, protože jsem byl v komunitě tehdy jediný aktivní, který na lokomotivě jezdil. Žádný Bob57 tady ještě nebyl a v té době bych jej určitě odkázal na Tebe. Ptal se mne po telefonu, jaké jsou výchozí polohy brzdičů. Má odpověď byla přídavná odbrzděná, vlaková zavřená. Pavel mi ještě emailem poslal fotku zavřeného brzdiče BS2, jestli to má být takto. A poté mi napsal vzory. Já byl v zápisech engu úplný nováček a co znamená poloha 0.87 a který parametr se zadává jako výchozí, to mi vše Pavel nejprve musel vysvětlit. Z mé hlavy není v zápisech opravdu nic. Až jsem to rozepsal všude podle vzorů od Pavla a podobně dal výchozí u BSE a vydal aktualizaci, to už jsi byl v komunitě, poté začaly bitky, jak to mám blbě a ta BSE je úplně špatně, zkrátka několik měsíců práce a tohle bylo mé vysvědčení.Což ovšem platí jenom a pouze u lokomotiv se dvěma kabinami (x5y,x6y) a brzdičem BSE. U jednokabinovek (např.111,...) a vícesekcí (131,regio, ...) se při odchodu na druhou stranu buď pouze přepne ovladač pultu (111), nebo na stávajícím zavede závěr a potrubí nevyprazdňuje (včetně reko metra 8171M). U BS2 samozřejmě zůstává tlak zavřený a třeba i plný.
Jsou to hodnoty přesně nastavené podle tvých požadavků. On byl jedfiný, kdo byl ochoten tam ty tvoje nesmysly rozkopírovat. Ostatní jsme byli proti tomu.
4Počet skříní 4, počet podvozků 5, počet náprav 13, kolik bude souborů *.wag?