Ty LP modely nákladních vozů, o kterých píšeš Dane, se dají použít jen na vzdálenějších kolejích, kde je i používám.
Ale pokud jedu kolem LP vozů blíž, je to hrůza na pohled.
Víte pánové, kdyby mi MSTS v každé větší stanici kolaboval, tak ty statické vozy okamžitě všechny vyhážu, ale i já si občas zajedu náročnější aktivitu s hustým provozem (aktivity mi tvoří uživatel Baloro, který opravdu traffikem nešetří - dalo by se to i považovat za zátěžové testy Tratě 321) a vše jede jako po másle.
Samozřejmě při jízdě na dlouhou vzdálenost (Praha - Bohumín apod.) už nějaký ten kolaps nastat může, ale v kratších aktivitách neexistuje, aby mi MSTS kolaboval ve stanicích, kde je větší množství odstavených, nebo jedoucích vozidel.
Stačí k tomu alespoň trochu slušný počítač, vše mít správně nastavenené a problémy nebudou.
Nebudem tady teď řeřit, kdo má jaký počítač, já taky nemám žádné nové dělo, sestavoval jsem ho asi před třemi lety, uživatel Baloro ho má ještě o dost starší a ani jeden z nás problémy při jízdě v MSTS nemáme.
A kvůli někomu, kdo problémy má, já trať znehodnocoval nebudu a už o tom nebudeme dále mluvit, děkuji.
Meridiane, nevím jestli se to dá považovat za podpis, ale určitě až tam potom někdy vlakem pojedu, ať v reálu, nebo v MSTS, tak si řeknu "jo tuto příjezdovou cestu k plzeňskému portálu jsem pomáha dělal já"