Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Jinak si pohrávám s myšlenkou připravit aktivitu z let 1998-1999, ale nemám vůbec ponětí, kde bych sehnal potřebné podklady (jízdní řády z té doby, řazení vlaků atd.). Byl by někdo ochoten mi pomoci radou či přímo zprostředkováním podkladů a informací? Víc přes SZ. Děkuji.
U Poisona je ke stažení aktualizovaná verze aktivity Os 3623. Zelená patra jsem nahradil Rybáky, které jsou přístupné na webu u Jacka. Díky za pochopení!
Právě jsem Poisonovi poslal ke zveřejnění již zmiňovanou aktivitu Mn 81310 ze Zábřeha na Moravě do Šumperka, na jejíž test se nějakou dobu čekalo. Výsledek snad bude stát za její projetí.
Už som manipulákové aktivity pochválil v SZ Vlada M. No musím aj takto verejne pochváliť aktivity Mn 81013, Mn80014+Mn80925, ktoré mne osobne spôsobili veľku radosť, pekne som sa pri nich "vyřádil"
Ďalšiu aktivitu Mn 81303 mám rozjazdenú, znovu je to pekná akcia.
Dneska se chytám za hlavu, když si vzpomenu, jak jsem ve svých prvních aktivitách "kvaltoval". Teď už je na všechny úkony (v rámci možností) relativně dost času, a když se hráč vyloženě neloudá a jede přesně podle pokynů, tak dojede do cíle víceméně v pohodě.
Sovo 1254:
Tu 81310 podle mě určitě dojedeš, asi jenom nějaká špatná konstelace. Bendík tu Písečnou dal úplně s přehledem, tak věřím, že se to podaří i Tobě. Moc děkuji za Tvou zpětnou vazbu, ať už v SZ, nebo přímo tady ve vlákně - hodně mě to motivuje, a o to radši pak aktivitařím.
Už mám rozpracován další manipulák (kombinace Lv, Mn a Vleč) - odhadem tak na pět a půl hodiny. Zatím jsem tak v půlce trasy vlaku hráče včetně posunů, takže mě čeká daaaleká cesta. Držme mi palce.
Pět a půl hodiny to teda nakonec fakt je, masakr. Dneska jsem dojel teprve první holou verzi aktivity, abych si pozapisoval jednotlivé časy a kroky. Na výsledek si tedy ještě počkáme.
Každopádně už teď je jasné, že Katr nebudeme příliš šetřit.
I já musím ty manipulákové aktivity pochválit akorát mám jedinou věc. Kdyby fíra při každé změně směru při posunu přecházel na stanovišti tak je po šichtě zralej na Chocholouška !!!