Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tento případ neznám, tak nevím. Jinak ale u končících vlaků např. na levé n. nebo pravé n. v Ostravě (příp. OMH, ONV), které přijíždějí od Kunčic je jako konečná stanice uvedena Ostrava báňské nádr. VOK a tam končí pouze jako vlak, dále pokračuje bez zastavení jako posun po koleji 814 nebo jede jako vlak po dopravních kolejích 801 - 804 na uhelným a odtud pokračuje opět bez zastavení jako posun do obvodů levé, pravé, OMH, ONV. Podobně vlaky přijíždějící od Bohumína mají jako konečnou stanici uvedenou Ostrava hl.n., přesto bude reálně vlak končit ve výše zmíněných obvodech stanice.Tak v konečné stanici si to už roztrká záloha a to není nikde vedeno. Te v relaci stanice a dispečera.
Každý neni kráľ času ako ty. Keď raz budeš mať iné povinnosti než pobehovať medzi vlakmi a vypytovať sa čo a jak, tak potom sa ozvi a mudruj. Svet nestojí na železnici a hraní s PC. Vidím že si nejako moc náročný, tak sa predveď, ukáž na čo máš - teda okrem kritiky, mudrovania a poučovania.Nechtěl jsem, ale nedá mi to... Beru nejste nádražáci ani zaměstnanci drah, já taky nepracuji na dráze, ale nic Vám nebrání se tady třeba zeptat co a jak kde chodí a probíhá ...
No tak jen detail a víc už se k tomu tématu vyjadřovat nebudu, jezdím do Olomouce každý den do školy, znám se nejen s dispečery místního stavědla, ale i se strojvedoucími od ČD tak ČDC a znám tamní poměry nejen na nádraží, ale také na trati 310 a i na tratích okolních tj. 290, 291, 292, 311, 312,... (atd.)
Jistě pokud budeš chtít moc rád Ti pomohu!!Luke, díky za zpětnou vazbu. Fakt se za to na Tebe nezlobím. Právě naopak. Osobní nádraží už je ryze osobní, a vlak hráče je po příjezdu odsunut na Bělidla (což ale bylo takto uděláno od samého počátku této aktivity). Snad tedy toto "kompromisní" řešení neurazí. Mohli bychom dále komunikovat přes soukromé zprávy? Tvoje tipy a poznatky bych určitě rád využil a zohlednil v následující tvorbě. Díky.![]()
Sám si to napísal vo svojom príspevku:No comment...
Jen nechápu proč se do mne navážíte s tím že jsem "král času"?!...
Normálny človek s bežnými povinnosťami na toto čas nemá. A vieš čo? Predveď sa nejakou sériou brutal dokonalých a zamotaných aktivít.... ale nic Vám nebrání se tady třeba zeptat co a jak kde chodí a probíhá, nebo ne?!Já mám tady ty tratě projeté křížem krážem a troufnu si říci, že jak v simulátoru tak v reálu mám trať 310(čistě trať jako takovou) projetou na takové úrovni, že znám každý oblouk(berte to s rezervou), rozmístění traťových rychlostí, staniční poměry (co a kde je odstavené + co kde je a není...
Sám si to napísal vo svojom príspevku:
Normálny človek s bežnými povinnosťami na toto čas nemá. A vieš čo? Predveď sa nejakou sériou brutal dokonalých a zamotaných aktivít.