Tvorba Daniel Marek

Bude vadit, že ji mám ve špinavějším najbrtu? :D :) Ještě je tu možnost vymodelovat 755 001 ŽSR, ale jelikož mám rozkopanou 714, tak to hned tak nebude

Daniel Marek konečně něco dodělej do zdárného konce a pak se starej o další.Vždy to skončí u 50% a hned chceš dělat další :( Raději dělej něco třeba měsíc ale kvalitně než.....

Ahoj, budou, jen co vyřeším nové FG, dvě mašiny v jednom souboru (753+753.7 s alfou) je pitomost.
Proč pitomost? Záleží na mapování. Pokud jsi napsal „souboru” místo „adresáři”, tak v jednom adresáři můžeš mít třeba 50 mašin za podmínky správného pojmenování souborů. Naopak dochází ke kolizím, pokud jsou v různých adresářích stejnojmenné modely.
FG?? Ne FA?

Tak po delší době opět pár novinek, dokončení (tedy respektive předělání) 754 023 se ujal Adam Havrda, KDS je na tom s kvalitou textur špatně.. :( Já nyní pracuji na něčem úplně novém, co v Msts ještě není, a tím je skin TSS 753 784, Ta je zatím hotova tak z 50%, ale snad bude brzy brouzdat po vašich kolejích. :)
tss.jpg

Ahoj, prosimtě, neplánuješ taky udělat nějákého AWaTara? Byl by fajn, docela by se hodil ;) Ani to nutně nemusí být Honda, třeba i kocour :) Na TSS-ku se taky moc těším :)

Back
Nahoře