Aktivity Kořa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kořa
  • Datum začátku Datum začátku
V act. converteru trvá výměna max 5 min. a to ještě u nějakých náročnějších aktivit, takže nevím, co řešíte..Nelíbí, nestahuj.

Pokud se Vám nechce měnit vozidla tak aktivity nestahujte a nejezděte jak píší uživatelé.Já se chtěl podělit o něco,co jsem vytvořil,aktivity tvořím dle reálného a současného GVD.Nejsou složité,je to běžná jízda dle jízdního řádu.
Ono nepotkat dvě stejné vozidla,je docela problém,hlavně u Os co tvořím na trati 330 Přerov - Břeclav kde Syslovlaků jezdí hodně a nahrazovat je klasickýma soupravama to se mi nechce když dle řazení tam jezdí Syslové.

Aktivity bez odkazů na stažení vozidel jako má Poison, DanJ, Alcapone ze zásady nejezdím a jezdit nebudu. Takže za mne je mi to šuma fuk.

Dodělám ještě zpáteční obrat Os 2020 Bratislava hl.st. - Kúty a dám to ke stažení.Seznam vozidel vypisovat nebudu,kdo bude mít zájem si aktivitu stáhne a přes nějaký program si kdyžtak vozidla vymění a kdo zájem nebude mít,nemusí stahovat.Aktivita není složitá a moc consistů v ní není.
Kdo nebude chtít jet s loko ZSSK 361 002,tak si ji může vyměnit za ZSSK 263 005 (já to mám jako náhradu za loko ZSSK 263)

Poison.. proč by jako nemoh ? Jasně píše že kdo chce ať si stáhne... ale ať počítá s tím že si člověk bude muset vyměnit vozidla... Pokud se ti to nelíbí... tak nestahuj a nekritizuj ... kdy ty jsi naposled vydal 6 aktivity hned spolu ? i když to je blbý oběh sysla...

Jo a celý odpoledne budu sedět u kompu a jako idiot měnit vozidla, protože pán si nenechá poradit !!

Sleduju,že se zde nedomluvíme.V posledních vydaných aktivitách jsem vozidla vyměnil,ale asi jsem to špatně zkontroloval a něco jsem zapoměl vyměnit.Tak teda aktivity vydávat nebudu,nemá to smysl.Pár jich ještě mám vytvořených a na dalších pracuju jelikož mě to baví tvořit.Chtěl jsem s Váma o ně podělit.
Co jsem vydal,tak jsem vydal a nic dalšího už vydávat nebudu.

Dělej si co chceš, třeba se postav na hlavu, jen jsem odpověděl stejným stylem jako ty, akorát opačně a hned se nedomluvíme. Vám mladým fakt nikdo nesmí nic říci.
Pokud chceš, aby tvé aktivity stahovalo co nejvíce lidí, musíš těm uživatelům práci usnadnit a ne říct, když se vám to nelíbí tak to nestahujte.
Já napsal,
Pokud se ti nechce tvořit na veřejně dostupných vozidlech, nic nevydávej veřejně.
a to je opak toho co jsi napsal ty, který se ti nehodí do krámu tak se urazíš a user "katarak" dělá chytrýho, a bere můj příspěvek jako kritiku, přitom tu udělal teprve dva lví pšouky. :)

Já vozidla vyměnil,ale asi jsem něco pozapoměl,to se stane.A seznam vozidel vypisovat ani nemůžu,protože už si nepamatuju,které vozidla z jakých stránek jsem stáhl,je toho hodně a nějaký trainset TBP nebo jak to je to už dávno ani nemám.Protože vozidel ke stažení je hodně.
Jinak nevím jestli jsem ještě mladý :D

Ono sa môže stať,že po výmene vozidiel to nebude už plne funkčné.....Každé vozidlo ma iné ladenie. Dan by ti mohol rozprávať.

Tak to jsem nevěděl,že po výměně vozidel to nemusí jít,aktivity tvořím teprve chvíli.Zkusím na tom zapracovat,ale seznam vozidel opravdu nesepíšu,nevím jak to dohledat některé loko a vozy.

Poison.. proč by jako nemoh ? Jasně píše že kdo chce ať si stáhne... ale ať počítá s tím že si člověk bude muset vyměnit vozidla... Pokud se ti to nelíbí... tak nestahuj a nekritizuj ... kdy ty jsi naposled vydal 6 aktivity hned spolu ? i když to je blbý oběh sysla...
Žádný rozumný aktivitář nikdy nevydá spolu 6 aktivit, protože místo toho aby dělal 100 aktivit Přerov - Břeclav radši udělá jednu pořádnou.

Toto fórum mi príde v poslednom čase ako Teleshoping.....Každý brutálne preháňa, len aby navodil ten pocit, že jedine on má pravdu....

6 aktivit, protože místo toho aby dělal 100 aktivit
:D:D

Načo Vám je toľko rôznych prístrojov, keď Vám stačí náš jediný na všetko :) :)

Aktivity Converter rules!!! Práce do 5 minut a jezdím.
Každý má právo na názor a pokud tě baví tvořit aktivity, tak to dělej. Ostatní názory ber jen jako "doporučení".

Plexi: a ty jsi jel některou z aktivit Břeclav - Přerov,že nejsou pořádné?Klidně napiš postřehy a chyby,aspoň se poučím na příště.

Jinak já ty aktivity vydal najednou,protože už je mám udělané docela dlouho,jen jsem je nikam nedával na web,proto jsem je pustil všechny najednou ven.

Já myslím, že klidně dál tvoř a vydávej. Však tam upozornění na nutnost výměny některých vozidel máš. V Activity Converteru je to opravdu otázka max 15 minut.
Za mne, fakt v tom nevidím žádný problém.;)

Back
Nahoře