padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Zkus MSTS spustit bez toho souboru soundcfg.dat. Prostě ho přesuň někam jinam. Pokud ti to bude padat i beze zvuku tak je problém v cabu nebo modelu.

... alebo je tam nejaká iná závada...

Teraz som bol s kolegami v Prahe a na hoteli po veceroch sme hrali MSTS :)
Moja aktivita na mojom PC nejde ale kolegom ano. Musi to byt teda nieco s PC. Na inom stroji sa vsetko chova tak, ako som v aktivite zadal. Jedine, co ma napada je, ze som kvoli praci musel instalovat IE8 a aj Java Enviroment Runtime. Uz vidim problem jedine v tom aj ked suvislosti mi unikaju ...

Edit:
Ospravedlnujem sa vsetkym, co sa snazili pomoct. Moja chyba. Pri vyssie spominanej instalacii sa mi automatiky zapli "Stiny" ... Tiene vypnute a problem je vyrieseny.

... ale ukázal sa mi iný problém:
Trať ŽSR-150. Robím aktivitu zo Šurian do Zvolena (R831). Za Levicami, medzi Hronskými Kľačanmi a Veľkými Kozmálovcami na poslednej rovinke pred stanicou pri značke "Pískajte" mi spadne MSTS. Ak idem voľnú jazdu, úsek prebehnem bez problémov. Ak si spravím aktivitu len z Levíc do Zvolena s tou istou súpravou, žiaden problém. Traffic momentálne žiadny, (keďže je to jednokoľajka), FPS mám 32. Vyhádzal som všetky AI od úseku Levice až Zvolen, padá to ďalej. Kde by som mohol hľadať problém? MSTS si ukladá informácie o padnutí v "c:\Users\Miloš\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\" ale vôbec som z toho nie múdry ...

Naposled editoval moderátor:
Zdravím tak skoro 2 měsíce jelo MSTS bez problému.A to by nebylo MSTS kdyby problém nebyl.Tak můj problém v MSTS je ten že když pustím MSTS a trať´ 321 a chci se objevit na Praha.hl.n tak mi spadne hra chvíly 2 sekundy běží zvuk a najednou se hra sekne a objevím se na obrazovce.Když se objevím v jiných stanicích nic se nestane nespadne no nic se nestane hra běží plynule a nesekne se.Prosím o pomoc Díky.

Zdravím,

některé aktivity padají, i když je spustím přes Train Store. U trati BP u některých aktivit ani nevyjedu z výchozí stanice a MSTS spadne bez jakékoliv chybové hlášky. Pokud aktivitu spustím přímo z MSTS, spadne hra při spouštění vybrané aktivity. Nemůže to být tím, že prostě nestíhá PC?

Ahoj, ano může být. Ale spíše by jses měl ujistit, zda máš MSTS nastavené správně, opravené aktivity, správně zapsaný parametr atd.

Poznámka moderátora:
Příspěvky byly přesunuty z hlášení chyb v trati BP

Zdravím koupil jsem si vaši trat a mám problém,při načítání už volné jízdy i aktivity mi u předposledního textu nezpomenu si jak se jmenuje mi hra spadne ukáže se myš a hra okamžitě na plochu bez jakékoliv hlášky,mohl by ste mi prosím pomoci?

U jakého textu? Spustím hru, pak třeba volnou jízdu a začne se načítat trať pokud vyskočí nějaký text je něco špatně. Pokud něco vyskočí, je třeba to opsat a dát vědět, jinak při oznamu nevzpomenu si, nepomůže asi nikdo.

Ahoj, takto, už to chápu, takže žádná chybová hláška, jen ten text nad načítáním.
1. nejprve bych instaloval podle desatera a návodu zde:http://www.semora.cz/msts/
2. pak nesmí být pomíchané složky Global používající X.Tracks a s tratí BP, to je popsáno někde zde
3. Musí být v trati nainstalována lespoň jedna aktivita
Trať BP jinak běží bez potíží.

kluci poraďte.. po dlouhé době jsem si chtěl zajet aktivitu R902 už na trati 310.. šupl jsem složky Global a Routes kam je třeba, doplnil chybějící vozidla ale:
pokud spustím prohlížet trať, v poho, vše jede..
spustím aktivitu, rozjede se a jak se objeví nějaký trafic tak začnou skákat hlášky jedna za druhou: nemohu najít SMS soubor / soubor (null) dokud se souprava traficu neztratí..
máte s tím někdo zkušenost? soupravy v poho, ověřeno Convoiem, bez chyb..
když přesunu sound.cfg jinam,tak samože bez zvuků ale vše jede i s traficama bez chybových hlášek, takže problém ve zvucích.Ale soubor Null mi nikdy nevyskakovalo.
alchymii s MSTS ovládám dobře..
díky za rady, Dejv

Dejv: Něco podobnýho se mi stalo s tratí BP, akorát jsem teda nezkoušel čachrovat s sound.cfg, ale prostě jsem trať přeinstaloval a bylo to v pohodě :D.

díky za rady.. tak jsem přeinstaloval znovu trať a při základní instalaci jsem zkusil aktivitu spustit.Kolejově to bylo OK takže šla už aktivita rozjet na ostro.A v tom mi vyskočila hláška že chybí v Shapes soubor vozejku 010248 int.s a tím pádem i sd.No doplnil jsem,doinstaloval zbytek aktualizací na poslední verzi a světe div se..
zase to frčí a klapou kola bez chyb.hlášek.. :-)
díky chlapy..
Dejv

Zdravím,
mám problém s traťou 321, ktorá pri načítavaní spadne,ale ešte nedávno mi išla. Skúsil som ju reinštalovať, ale nefungovala. Tak som skúsil odobrať celý trainset a funguje. Nevedel by mi niekto poradiť, ako mať všetky vozidlá, a aby trať fungovala bez problémov aj naďalej?

Ahoj,potřeboval bych poradit.Včera jsem zapnul MSTS,dal jsem si volnou jízdu a pokud vyberu soupravu s lokomotivami 162,163,362,363,371,372,150,151,350 tak hra při načítání spadne.V neděli fungovaly normálně bez pádu a od té doby jsem nic neinstaloval,ani v MSTS neupravoval.Zkoušel jsem přeinstalovat celé MSTS včetně trainsetu a padá to pořád.Dělá to u všech tratí,co mám (BP,321).V počítači jsem taky nic nenastavoval jinak.Můžete někdo poradit?

Dělá to u všech tratí,co mám (BP,321).
No jestli máš všechny jenom tyhle dvě, tak to nemáš zrovna dobrý výběr.
Chybu začni hledat od defaultu, a tyhle odlož do vyřešení úplně bokem. Beztak jsi namixoval hrušky s jablky dohromady.

Back
Nahoře