Skiny Miku031

Dokonce pan velkej Viaxern delal opravny skin na 163 100. Mohl by udelat jeste treti verzi tak jak vypada momentalne. A to je bez podvozku a ze shorenym stanovistem :D

@alcapone Nevravím že sa neučí, pekné skiny robí čo by nie. Ale toto bola už tretia oprava. a za druhe nemyslel som to v zlom, len som sa vyjadril. O svojich skinoch teraz nebudem písať v jeho vlakne. Zakaždým hovorím ak niečo nájdete máte mi napísať. Doteraz sa na žiadny vydaný skin nikto nevyjadril. Ak si niečo našiel mal si napísať do môjho vlákna. PS: Nehovorím ani že moje skiny sú 100%.

V pohode, samozrejme rád príjmem aj kritiku. Ano toto už je 3. oprava - už si budem dávať pozor na takéto veci aby sa už neopakovali :):)

Miku dnes jsem provětral 750-031 a při jízdě v kabině při zabrždění průběžné brzdy se mi zvukově mašina hned odbrzdila. Dumal jsem a zkoušel a nakonec myslím by to mohl dělat tenhle řádek v Eng. souboru.
BailOffButton( 0 0 1 )
U jiných Lv je to ( 0 1 0 )
Vyzkoušeno a problém se vyřešil. Jestli máte někdo podobný problém, zkuste to.

...což je divné, protože první pozice ovladače by měla určovat minimální hodnotu, druhá pozice pak hodnotu maximální a třetí pozice určuje startovní pozici ovladače. Jestliže je rozsah od 0 do 0, pak je jedno, kterou pozici nastavím jako výchozí, zda nultou nebo první. Ten odbrzďovač by neměl při nulách být vůbec obsluhovatelný a tudíž by ani neměl spouštět zvuk.
Je otázkou, kolik je ještě skrytých chyb v msts mimo ty, které si nasekají useři sami svou nepozorností.

Konečně první odkaz v tomto vláknu o dvou stranách na adresu autorova downloadu.
A bohužel ne od samotného autora.

@bob57_cz
Vždyť v příspěvku číslo #4 je napsáno "na Honzových stránkách" a ty snad známe všichni zde přítomní. ;-)

"na Honzových stránkách" - a ruka by pánovi upadla, kdyby rovnou napsal odkaz na dotyčný server?
Co toto jako má být? Začátečník si asi koupí křišťálovou kouli? Popíšeme deset stránek keců, že někdo ví a někdo ne a jak je možné, že já ano a on ne a kdo že za to může, vždyť je to tak jasné, Honza je v ČR přeci jen jeden?

Tak pardon náčelníku, odkazu se tu nedožadoval žádný začátečník, ale jen bob, starý ostřílený harcovník, který by to měl, dle mého názoru znát. ;-)

A pro koho si myslíš, že jsem tak nenápadně dloubal, aby si tu ten link autor dosadil, mazáku poisone? A jinak jsou pro mne Honzovy stránky u Pikkua.

Bohužel je tu takových autorů víc, co si myslí, že jsou slavní a známí a nemají ani ve svém profilu to základní, což je právě link na vlastní tvorbu.

Já znám jako Honzu taky spíš Pikka. Takže prosím odkazy striktně uvádět, usnadní to mnoha lidem život.

Back
Nahoře