Trať Ztracená_old do Open Rails

Ahoj Jirko.
Vžtyť tu máme tolik zdatných testerů, kteří si toho určitě všimli, tak jak to, že nikdo nereagoval? Já jsem radši držel hubu, abych náhodou nebuzeroval autory tratí... :-) :-)
Dan

Tak testrům křivdíme, to, co jsem měl na mysli je už opraveno. Ale poslouchej Dane, nemáš náhodou v OR zapnuto naklápění?

Tak pak máš druhou možnost, nejezdit po tratích na kterých jsou modely náspů součástí modelů kolejiva a které zatím stále polovičatý OR neumí naklopit. :D

Hmm, tak to mne nenapadlo, já myslel, že tam chybí textura a OR ji nezobrazuje, takže zatím na Ztracené Old zrušit naklápění? Teď jen najít kde to v OR je. :-)

Jirko, táto značka do trate Ztracená Old nepatrí - to je moc moderná značka. Tam patrí iná forma dvojitého kríža, ten správny je v balíku od Jirku Poláka

chyba_ZO_Biela-voda.jpg

Úžasné !! 29. ledna 2015 jsem dal na net poslední verzi ZTO pro OR. Verze pro MSTS je o několik let starší. A do dneška si toho nikdo nevšimnul, anebo to bylo všem jedno. Ale co já s tím teď ?? Mohu si to v trati prohodit, ale to mám vydávat kvůli tomu trať znovu ?

Ahoj. Ani ne, že nevšimnul, ale za sebe, ani netuším (nevěděl jsem), že byly jiné značky přejezdů. :-)

@JiříkTK : Aj ja som si to všimol až dnes keď som robil screeny ;) Mne to tam až tak moc nevadí, šak si to napíš keď budeš robiť verziu ZTO2019 tak to budeš mať naj na podnose ;)

@Tax Já už ji dělat nebudu, to je stoprocentní. Ale vím o tom, že se modernizace ZTO a DVK dělají, ale jak daleko jsou s tím kluci, to nevím. Nemyslím tím ale ZTO 2006 od Martina Mouky. ... Ale znáš to. Tolik tratí se začalo dělat a velmi často to nedopadlo nijak. Třeba brněnskou MHD jsem zaregistroval 3x.

Ad mmouka

Já tuto funkci používám teprve čtvrtý den.
Na vozech T3 a K2 od fy PIKKU to funguje bez problémů.
Zastaví v zastávce, chvilku čeká (pan řidič asi hledá správný čudlík), dveře se otevřou a potom cca 15-20 vteřin setrvá s otevřenými dveřmi.
Potom se dveře zavřou a vůz odjede.
Měly by to umět všechny vozy mající animaci dveří.
Nevím jak je tomu u obousměrných vozů (Ringhoffer nebo KT8D5).
Možná také záleží na směrové orientaci té zelené úsečky typu Platform a možná i na přednastavené době pobytu.
Budu testovat a podám hlášení.

Hlášení:

KT8D5 - ano
Pokud je na jednokolejné trati zastávka po oboustraných (Platform má dvě hokejky) potom se otevírají dveře na obou stranách

Ringhofer - ano
včetně vleků

Ostatní ČKD-TATRA také kromě BVB KT4D ve dvojici - nic. Solo verzi v AI nemám použitou.

Já mám Hradec upravenej na správné směřování Platform, ale dveře mě kt8d5 neotevře. To stejné kt4 ale ty T3 s K2 budu muset vyzkoušet.

Moje testy (včera) proběhly na různých TT tratích, pouze v originálním Hradci n. L. ne, protože jsem ho zase někam zahrabošil. Stále se peru s volným místem na HDD. Ale teď mne napadla otázka:
Hovoříme oba o AI vlacích - tedy o TRAFFIC v Activites ?

Ahoj Jirko, tak jsem se pustil do posunu v Pustým Hamru a narazil jsem na problém, ze zhlavi vyvezu (sunu) 2x Otdr a 2x Ke, zastavím za reversem (zelená šipka) a odvěsim 2x Otdr. Pak vyvezu vozy za výhybky směr vlečka, (šervená šipka) a mám sunout 2x Ke s uhlím do uhelných skladů a jehle, zaboha se mi nepřehodí výhybka, vždy bych skončil zpět na odstavených Otdr, výhybka nelze přehodit ani manuálně, trasa vždy narovno k vozům.
313 posun.jpg

Fuj, to byl oddych, výměna funguje, jde zase o anomálii OR, kterému se při posunu nelíbí víceprůjezd jednou kolejí, kdyby se nedrbali v reversech a nechali je po vzoru MSTS, asi by vývojáři udělali lépe. :-)

Ahoj "oldové a ztracenci";),
pěkná trať. Zavzpomínal jsem. Děkuji. Měl bych nicméně ještě dotaz, jestli někdo prosím netušíte, proč se mi nezobrazují zhruba ve třetině trati náspy i s kolejemi? Naklápění mám vypnuté. Trať jsem našel ve svém archívu, staženou pro "někdy" v říjnu 2018, ale bohužel už neznám zdroj/stránku, odkud jsem to sosnul. Visí prosím někde poslední OR verze pro příp. přeinstal?
Otisk je z úseku Psí Voda - Pavlov.
Z-old.jpg

Back
Nahoře