Prosím zkušenější o radu. Zakoupil jsem nový notebook Lenovo ideapad 700 a po instalaci MSTS a aktivit na trati BP nejsem spokojen se zobrazením a plynulostí hry. Zobrazení je nejasné a jzda zvláště v místech, kde je více souprav není plynulá. Na předešlých méně výkonných noteboocích za poloviční cenu mi msts jelo lépe.
Nastavení mám podle desatera, zvuky, grafika na maximum, stíny vypnuté.
Poradíte mi prosím, jestli na notebooku jde něco ještě přenastavit, aby msts fungovalo, tak jak má? Předem děkuji.
Tady jsou parametry notebooku:
Notebook Lenovo IdeaPad 700–15ISK v konfiguraci s displejem 15,6" o rozlišení 1920×1080 px, čtyřjádrovým procesorem Intel Core I5–6300HQ o frekvenci 2,30 GHz, 8 GB operační paměti RAM, 1128 GB HDD + SSD diskem, grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX 950M s vlastní pamětí 4 GB, Windows 10.
Nastavení mám podle desatera, zvuky, grafika na maximum, stíny vypnuté.
Poradíte mi prosím, jestli na notebooku jde něco ještě přenastavit, aby msts fungovalo, tak jak má? Předem děkuji.
Tady jsou parametry notebooku:
Notebook Lenovo IdeaPad 700–15ISK v konfiguraci s displejem 15,6" o rozlišení 1920×1080 px, čtyřjádrovým procesorem Intel Core I5–6300HQ o frekvenci 2,30 GHz, 8 GB operační paměti RAM, 1128 GB HDD + SSD diskem, grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX 950M s vlastní pamětí 4 GB, Windows 10.