Plexi
Signalista
Hele, já se nemíním hádat, je to věc každého, na jaké verzi tvoří. Ovšem pokud vám tak vadí, že smolí OR a nefungujou aktivity, tak je třeba napsat tvůrcům a zatím pro to nikdo nic neudělal. Já to taky nebudu, jednak jsem se nesetkal s žádným takovým problémem, jako je nefunkčnost nekódovaného WP, a jednak neovládám cizí jazyky. Na půlnoční traffic, který nejede, je poměrně jednoduché řešení [netvořit aktivity přes půlnoc, určitě najdete něco podobně zábavného za denní doby]. Mimochodem, od tématu se zde neuhýbá, název je "Projekt Open Rails" a my tady řešíme, co se děje v Projektu Open Rails. Abych to tedy shrnul - zákon vám nezakazuje tvořit na experimentální verzi OR (zatím) a pokud chcete můžete. Pokud narazíte na problém, můžete napsat sem, ale nečekejte, že to vyřešíme, páč OR jsme nevyvinuli my, napiště na OR fórum a dost možná se budete podílet na vyřešení problému.
Alcapone - aktivity by měly být hrány na verzích, na kterých byly otestovány a úspěšně bylo dosaženo cílové stanice bez jakýchkoliv problémů. Pak jistě nevzniknou problémy. Bylo by fajn to uvádět (ano, také jsem na to kašlal, ale připadalo mi to jako zbytečnost z důvodu toho, že jsou hratelné na stabilních verzích a to docela stačí, a taky byly tvořeny pro MSTS).
Moderátoři nechť rozhodnou sami, zda-li příspěvky patří sem, nebo do propadliště dějin.
HOWGH.
Alcapone - aktivity by měly být hrány na verzích, na kterých byly otestovány a úspěšně bylo dosaženo cílové stanice bez jakýchkoliv problémů. Pak jistě nevzniknou problémy. Bylo by fajn to uvádět (ano, také jsem na to kašlal, ale připadalo mi to jako zbytečnost z důvodu toho, že jsou hratelné na stabilních verzích a to docela stačí, a taky byly tvořeny pro MSTS).
Moderátoři nechť rozhodnou sami, zda-li příspěvky patří sem, nebo do propadliště dějin.
HOWGH.