Trať 323 Frýdlant nad Ostravicí - Ostrava

40 a výstraha na skrátenú zábrzdnú vzdialenosť, alebo inak povedané ľudovo opakovaná. Toto ti bude svietiť prevažne na cestových návestidlách v stanici.

Deme, drobná chyba, je to na nedostatečnou zábrzdnou vzdálenost. Zkrácená zábrzdná vzdálenost je taky kratší, ale je tam zajištěno, že strojvedoucí vlak bezpečně zastaví (například díky stoupání).

Máš pravdu. Žiaľ zvykol som si na slang, ktorí nie je zrovna presný. Čo sa trate týka, tak som spravil čiernotu aby som zistil čo a jak......Tak som si zohnal komplet global Zbyňkovej trate. Čuduj sa svete chýbajú presne tie isté stromy na tých istých miestach. Takže ma mierne povedané prešla trpezlivosť otvoril som TSRE a dané stromy som zmazal na tvrdo......Potom som ešte skontroloval aj forest.dat a odmazal som aj to posledné čo som tam prehliadol. A mám pokoj. Konečne to môžem jazdiť a zisťovať krásy tej trate bez rušivého momentu......

... Tak som si zohnal komplet global Zbyňkovej trate. Čuduj sa svete chýbajú presne tie isté stromy na tých istých miestach. ...
Milane, nechtěl jsem původně reagovat na to, že motáš dohromady global a stromy. Abych nebyl nařčen že něco jiného čtu, a ty něco jiného píšeš. Ten forest.dat, co jsi kontroloval, je v globalu?

Tom ja si myslím, že to poznáš. Ak si v kolektíve kde to je jedno je dosť ťažké si udržať presný odborný nadhľad.....Už len preto, lebo ťa nepochopia. Keď im niečo vysvetľuješ. Takže som si vedomí toho, že som zlenivel čo sa tohto týka.....Na druhej strane ja teraz už ani nebazírujem na tom aby som všetko povedal celkom presne. Stačí mi to, že presne viem čo kedy ako riešiť podľa predpisu a že sa v tom orientujem celkom schopne. Poznám mnohých predpisových búchačov , ktorí to dokázali do bodky presne podať a bazírovali na tom a keď mali dokázať v praxi svoje znalosti, tak zlyhali, lebo tomu zase až tak dobre nerozumeli.......

Čo sa trate týka napísal som len global, moja chyba. Ja som si zohnal aj modely aj textúry.......Stále som mal problém. AJ celí track_B a predsa mi tie stromy chýbali. Tak som ich vyšmaril a mám pokoj.

K tým názvosloviam, ja to už beriem tak športovo.....Aj Pražáci si myslia že vedia po česky vieš :)

Když už se tu bavíte o té návěsti, tak jen pro pořádek. Úplně přesně by to mělo být Rychlost 40 a opakování návěsti Výstraha. "Lidově" 40 a Výstraha na krátko.

Hi m16! I know about this problem with signal. This problem is just in OR simulator. I build this track in MSTS and I have no problem. Also I must say that I don't have OR yet.... so this route is not tested in OR! Firstly i wanna repair bugs in MSTS and than I will download OR and I will check bugs there. Please, be patient. I have no time at all because of school.

@Zdendaki : Možno v aktivite, ale vo voľnej jazde určite nie. Kúsne to rovnako z koľaje 1 aj 2, bez ohľadu na to či zastavíš alebo nie. Okrem toho na tejto trati je ešte jedno takéto miesto, pri jazde z Frenštátu do Frýdku. Najbližšie sa opäť preveziem tade any som to vedel identifikovať.

@Tequilla020 : Až urobíš zázrak a potiahneš to do Valmezu a Rožnova, tak urobím zázrak aj ja:

verovice_1.jpg verovice_2.jpg verovice_3.jpg verovice_4.jpg

K Rožnovu mám zvláštny vzťah, žíje tam moje decko, vynálezca z povolania, Majster M
Bolo by zaujímavé zavítať tam v simulátore ;) :P

Back
Nahoře