Trať 323 Frýdlant nad Ostravicí - Ostrava

Ještě tu hospodu za nádražím a bude to komplet, tak jsme se něco na čundrech naseděli s kytarou... :-)

Ahoj,
podíval by ses prosím na toto návěstidlo ve stanici Paskov?

Servis mám umístěn až za odjezdovým návěstidlem, takže toto návěstidlo by mě mělo v pohodě pustit do stanice. Je jej možné projet na TAB, do aktivity jsem raději umístil výstražnou hlášku.

Díky :)

test.jpg

@mikulda : To som fotil v roku 2005 a vôbec mi nenapadlo že to niekedy nieto bude potrebovať do trate ;) Okrem toho pomocou Photoshop-u si s tým poradíš ľahko

V experimentálnej verzii OR X3967 sa v Ostrave - Stodolní závada s návestidlom nevyskytla. Ale posralo to iné veci, prinajmenšom pohľad na model z kabíny

Najdi rozdiely:

V. X3967
m284_1_dbl_stodolni_test.jpg

Stabil 1.2.3766

m284_1_dbl_stodolni_stabil.jpg

Ahoj Tequilla020,

musím Ti poděkovat za Tvou přestavbu trati Valašské Meziříčí - Ostrava. Za přestavbu zasloužíš podtrženou 1 :). Trať jsem si projel v celém postaveném rozsahu a mohu Ti jen gratulovat. Drobné závady, na které jsi
byl upozorněn, odstraníš a bude to jedna z tratí, které si rád projedu. Je jen na Tobě, zda se pustíš do oprav pro MSTS OR. Martina a jeho trať 321 to nechává klidným a úpravy neplánuje.

Prosím moderátora, aby příspěvky, netýkající se přímo MSTS převedl do příslušného šuplíku s názvem MSTS OR. Děkuji.

@Tax nevidím rozdíl... co mi uniklo? :D

@papej Díky moc! Prozatím to pro OR nebude, ale tu ''dvojtou návěst'' opravím. Zatím se rozkoukávám, co to ten OR vlastně je. Předevčírem jsem stáhl OR a zatím tam mám nějaké chyby. Kabina je je nějaká velká :D. Můžu se v ní pohybovat do všech stran, kdežto můj spolubydlící, ten má taky OR, tak to má v pořádku, jak v msts. Vadí mě, že je nutné jezdit na ''švih''. V jízdní poloze vlak automaticky brzdí..... zkrátka se mi ještě nejezdí moc dobře, ale je mi jasné, že potřebuju upravené modely právě pro OR. Prostě zatím objevuji a potřebuju se zorientovat. :p

Majú tie budovy byť v takom stave , ako na zaslaných fotkách, alebo ich mám aspoň trochu scivilizovať?

@Tequilla020 : V Experimentálne verzii je návesť v Stodolní OK, svieti zelená, v stabilnej svieti tá blbá kombinácia žltá biela žltá. Ale experimentálna verzia rozhádzala pohľad z kabíny.
Inak v OR nemusím jazdiť na švih, to skôr OR nemá rád Tvoj PC ;) Ja jazdím normálne na jazdu. S akou mašinou si jazdil keď musíš mať na švih?
Inak je dobré že staviaš v MSTS, pretože tak trať bude fungovať aj v OR. Naopak by to nebolo možné. Ale je dobré to čo postavíš testovať aj v OR a nájsť rozumný kompromis aby to bolo použiteľné pre obe platformy.
Ja nemám modely špeciálne upravené pre OR, ak model nemá rozdrbaný eng tak v OR spravidla jazdí dobre. Ale máme tu hafo "úpravcov" a "ladičov" ktorí vyrábajú bordel.

Back
Nahoře