Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ještě jeden takový detail by to chtělo
Těch kostlivců ještě je. :D Ale musel jsem uznat jedno. To vše jsou jen kosmetické záležitosti. Jak jsem v editoru proběhl celou 250 s 230, nechápal jsem, jak jsem zvládl položit koleje s tak složitým profilem, aby to odpovídalo kilometricky, odpovídaly sklony, a všechny oblouky. A strefit se mezi Kolín a Brno. :D Nyní bych na tohle nervy možná už neměl. :D Vzpomínám si, jak jsem musel na několikrát pokládat koleje mezi Světlou nad Sázavou a Kutnou Horou, aby to konečně odpovídalo.

Jaroměř - HK, to si vzal na starosti Honza Švec. Ještě na předminulé slezině v Praze ukazoval, jak vše krásně zastavěl a zapolnil z HK do Smiřic. Opravdu to bylo pěkné, ale pak už se navždy odmlčel. A je to škoda, že neposlal alespoň dílčí práce. Pak by už byla motivace to tam dostavět.

Ale záleží na Vás uživatelích. Motivace jsou modeláři a motivace jsou objednávky. Jinak by se to tak dlouho stavět jen pro potěšení opravdu nedalo.

Tak já se s jednou objednávkou nové verze tratě rovnou hlásím :) Ale prosím myslete na nás i s aktivitami, aby bylo možné si tu trať taky nějak projet. Jak jsem psal nedávno, stahování cizích aktivit je fajn, ale když pak každou chystám několik hodin před tím než vůbec vyjedu ... motivace prudce klesá.

Že bych taky přidal ještě jedno "ještěbytochtělo"? Jihlava je kousek. Ale dneska už by to pro tvůrce aktivit nebylo zajímavé. Doba kdy tudy jezdila většina osobáků na K.Horu je už pryč. Zbyňku vypadá to moc pěkně. Dělej to, co tě zrovna bude bavit.

V trati 240 je nejen staniční budova,ale v jižní půlce nádraží jsou originální objekty možná všech budov lemující tuto stanici.

Já bych byl pro dostavět trať směrem z Jaroměře na Trutnov ačkoli to již někdo staví, ale 50 km trati by stál spojit za to s touto tratí :D. Jen bude asi pro kočku že nejsou objekty.

No spíše bych se přikláněl k té Jihlavě, když je to kousek. A přimlouval bych se ke zkrášlení okolí tratě 231, možná jsme to zde probírali, ohledně dostavby nákladového nádraží Nymburk.

Přát si můžete, ale to je asi tak vše, co s tím můžete dělat. Tedy pokud nejste šikovní modeláři. :D
Ale že já takto polemizoval :D Na slezině se toho chytil Deterio a že trať do Jihlavy musím postavit postaru bez autobloku :D A já už měl z něj takovou hlavu. :D Vždyť já teď nic nechci stavět nového. Ale dokončovat, co zůstalo bez zástavby. A pak se uvidí.

Na aktualizaci je asi nejhorší vše otestovat a dát dohromady, aby vše fungovalo. Včera odpoledne jsem začal, myslel jsem, že je vše OK, ale asi po hodině test vyhodil několik souborů co chybí. (myslel jsem, že to mám už vše OK) Takže dnes ráno znovu a našlo to ještě jeden chybějící objekt, tak zase znovu a ještě to testuje. Instalačku mám už přechroustanou, ale pokud test nebude OK, tak mohu zase dělat vše od začátku.
Ale pro ty, kteří v MSTS nejezdí, ale jen OR, dal jsem do průvodce v instalátoru k zatržítkám poznámky, co je jen pro MSTS, tedy aby si to někdo, kdo MSTS nemá zbytečně neinstaloval.

Konečně je vše OK. :D (instalačka BP91) DVD pro ty, co už se těší se právě vypalují. :D Aktualizace ke stažení je vlastně také skoro hotová, protože z ní vyrábím novou verzi aktualizováním verze předchozí. Takto minimalizuji zbytečná kopírování sem tam, kdy se mi v minulosti poškodily některé textury. Tedy vydání brání už jen opět kosmetické úpravy.
Takže ne, aby si pak někdo stěžoval, že mu něco chybí. :D Obrázek níže je aktualizace na obsah DVD BP90.

Jinak Deterio slíbil, že do vánoc dokončí finál Ostravy hl.n. Sice nádraží v této aktualizaci je už celé, ale má být ještě vymakanější. Pak bych třeba vydal i nějakou dílčí aktualizaci, jak jsem mu slíbil. Jenomže na druhou stranu nevíme, na které vánoce to Deterio dokončí. :D
Jinak dobrá zpráva pro Baníkovce, Deterio v Bratislavě na slezině odstranil z ostravského mostu bilboard "Kometa Brno". :D

bp91.JPG

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře