Deterio mi poslal zdroják TV, který by se hodil na výtoňský most, tak jsem ostříhal zbytečnosti a to lano s izolátorem trochu napnul do jiného úhlu uchycení. A jsou součástí modelu pěších lávek (na konstrukci mostu by to bylo už moc polygonů)

Chtěl jsem zařídit, aby v aktivitě Topírna noc IC od Pardubic jel z Kolína přede mnou, tedy jsem mu zrušil vyčkávací bod a zadal pobyt ve stanici v jízdním řádu (30 sekund) Přijíždím od Kutné Hory, na nadjezdu se potkáváme, jedeme souběžně do stanice a z dálky vidím, že má volno. Konečně to vyšlo. Ale neradoval jsem se dlouho. Ten vlak, i když měl volno, tak tam zůstal navždy viset a nechápu proč. Stalo se tohle někomu, aby traffic i když má volno neodjel? Čekal jsem tam asi 5 minut a nic.
Tak jsem to vyřešil akčně. Znovu loadnul příjezd do Kolína. Když se opět nechtěl rozjet i když měl volno, přelezl jsem v Kolíně na traffic IC Fatra, rozjel 151až na paralel a vyskočil za jízdy z lokomotivy zpět na svůj rychlík. Za chvíli mi naskočila výstraha, tak jsem se zpožděním trochu pomlácený z kaskadérského skoku konečně z Kolína odjížděl. Abych zpoždění dohonil, tak jsem ze 163 vyždímal až 150. Jenomže ten blbec fíra na 151 s IC Fatra, kterého jsem v Kolíně musel probudit, mne před Pečkama vybrzdil a já se za ním šoural asi 80 na blok. Před Českým Brodem už šlo zrychlit a já měl naději, protože traffic jel po nulté a já z Brodu po druhé. Tak jsem jel se svou 163 rychlostí140, abych jej předjel. Sice v Úvalech jsem jej už měl, ale pro mou smůlu za Úvaly jel na moji kolej a jako první. Tak opět na blok a já měl v Libni asi 6 minut. Ale to už jsem jel jako šílenec. Z Běchovic až 130, z Libně na hlavák 90, tam už jsem měl jen 2 minuty a na Smíchově už včas. Také jsem jel až 90.
Ale já jenom potřeboval právě z toho Smíchova odjet na čas, abych zapsal časy vlaků až do rána a podle toho nadělal časové hlášky a nějaký ten traffic. A znovu od začátku se mi jet nechtělo.
Ale tak mne napadá, že bych trochu posunul časy v jízdním řádu a tento kaskadérský skok zakomponoval do aktivity.
Výstraha z Peček, tedy konec šance dohonit zpoždění.

Dojetí zlobivého traffic před Úvaly.