ORTS modely

Prečítaj si niečo späť.....

Možno vytvorím vlákno zmrazené projekty aby bolo vidieť čo všetko je načaté a poprípade kde sa dá pomôcť slušnými materiálmi pre dokončenie......ALe bude toho asi dosť....

Tak vlákno nevytvorím, ale ponúkam náhľad na skapaté projekty v mojej tajnej dielni.....

Wrree.JPG mvtv1.JPG 3gIC.JPG ampz.JPG bpm.JPG wrbumz.JPG okd.JPG pp.JPG amz_caf.JPG bymee.JPG

Ten dráteník už jednou vymodelovaný byl, ne? Díky, že bude po dlouhé době nový model nákladního vozu. :)

Okrem obrázkov je nutno čítať aj text.....A neviem o tom, že by toto niekto niekde už vymodeloval.....

Milaaan ten Bmpeer :/ Prosím dorob , viem že ten interier si chcel, som na to úplne zabudol. ( samozrejme v dobrom myslím :D )

Nuž treba kvalitné podklady na interiér a potom sa uvidí.....Takto je to len mŕtvy projekt.

Na SK fóre som ho prezentoval ja sám a odvtedy je zmrazený. Preto sa nachádza v galérii skapatých projektov......Nikto iný toto nerobil. (keďže je to záležitosť čisto len Nových Zámkov) :cool:

Milan ak by si potreboval fotky na Ragulina tak mám v Štúrove nafoteného tohoto:

DSC_1932.jpg

No a 051 001+951 001 mám nafotenú na komplet model ešte keď ho robil Jardo.

Naposled editoval moderátor:
Mám aj ja, ale pošli.....Ten Ragulin ma máta, lebo teraz som dostal od nemcov jeden prerobený do OR, ale nie je to ono.

Push-Pull som zrazil na dobro, a možno ho dorobím len ako low poli do traficu, lebo to som Jardovy hneď povedal, že ja to zmrazím, keď to robí on....

Možno vytvorím vlákno zmrazené projekty aby bolo vidieť čo všetko je načaté a poprípade kde sa dá pomôcť slušnými materiálmi pre dokončenie......ALe bude toho asi dosť....
No já za sebe bych byl opravdu jedině za. Něco podobného jsem navrhoval už před pár lety, žel to nedopadlo. Takže pokud vlákno nebude, můžu napsat jen toliko, že SZ jsou otevřené a uvidíme, co se s tím bude dát dělat. Když už se teda všichni místní mražení hrášci můžou tak neskonale přetrhnout. o_O

A Demovi pardon, za opakované zasírání vlákna. :confused:

Že bys Milane vyslyšel moje nářky a prosby, a vrhnul se na hospodu ? Byl bych ti neskonale vděčen :rolleyes: .

Back
Nahoře