PN_64712

Napsal jsem vzkaz protoze kkntakz nefunguje. Jestli by predelal pripadne dovolil nekomu predelat. No kdyz tak premyslim vlastne kdyby byl souhlas a nekdo se do toho pustil tak male upravy by to mozna sneslo. Zvysit trafic,nadrazi vic osadit a aby se nemuselo cekat na volno tam kde me nic nepredjizdi nebo nejede proti.
Edit: diky za mail.. Jj vim ze na 85 ale melo by to jit i na novych . teda jestli se s nicim nehybalo a nebo kdyby se nekomu chtelo v dlouhych zimnich vecerech postavit tuto aktivitku od znova na bp91 nezlobil bych se. Hezky nakladni darek k Vanocum.

Tak hlasim mame svoleni od autora uplne ke vsemu co chceme k teto aktivite.
On sam se msts uz nevenuje.
Nechtel by jste si nekdo pohrat na OR a BP91?

Řeknu ti narovinu, že se asi do překopávání cizí aktivity nikomu chtít nebude. Jde o scénář, který zná jen autor, kdy má který vlak kde být. Navíc, MSTS se chová úplně jinak jako OR a to je zádrhel druhý, vlastní MSTS aktivity pro OR se nechtěji předělávat ani mně a to scénář znám. Takže bych počkal než třeba vyjde jiná aktivit s nákladním vlakem. Ale třeba se toho někdo chytne. Kdo ví. :-)

Mohu se podívat a případně opravit trasy, které jsou na BP91 nefunkční, tím pádem půjde úloha v MSTS, ale pokud nebude scénář jak píše Dan, tak to nevidím moc dobře.

Takze zkusim autora poprosit o scenar. To vite aspon nejak se pokusim prilozit ruku k dilu sice to je to nejmensi ale treba bufe mit snaha nejakou sanci.

Opetovne jsem ted sjel cely web! Pres muj tel a kdyby umel screen obrazu tak ti vse ofotim aby si videl ze tam nikde neni mail. A kdyz kliknu na ikonu kontakt tak to stranku nenacte.

@papej
Nic velkého od toho nečekej, je tam málo traffic a prázdné stanice, takovej první počin začátečníka.

jojo vim ze to tak je. to me sice trosku mrzi ale bydlim v okoli NBK a chtel by to projet protoze se mi libi ze se jede z prahy solo a pak z nbk teprve se soupravou do cilove stanice.

Opetovne jsem ted sjel cely web! ...
Ono to chce taky používat tu kouli mezi rameny na něco jiného než cpaní jídla do otvoru. Web má "Úvod", klik a vidím další odkazy na dva weby. Klik na druhý a mám adresáta i s telefonem. Jak prosté.

@papej
Nic velkého od toho nečekej, je tam málo traffic a prázdné stanice, takovej první počin začátečníka.

Měl jsi mylný dojem :). Je to sice první počin začátečníka, ale velice podařený :). Traffig je zcela dostatečný vzhledem k trati. Je nedostatečný pouze ve dvou případech (Praha Malešice a PSV čekačky zde není traffig pravděpodobně, že se ztratil (ale neměl by být problém ho nahradit)). Začátečníka prozrazují jen chybné trafiky. Jinak je aktivita založena na perfektní úvaze, je použit neobvyklý přesun lokomotivy z Prahy depa pro vlak do Nymburka a jeho vedení nezvyklou trasou (použita myslím jen u autora trati), použit obchvat přes Prahu Malešice, Prahu Krč a Prahu Radotín do Berouna. Aktivita je ukončena v Dobřichovicích (trať v té době dále nevedla).

Doufám jen, že aktivitu bude možno provozovat i na OR, zaslouží si to :). A když by někdo měl chuť, prodloužit ji až do Berouna (ideální by bylo sehnat od autora původní záměr :)). Takovéto aktivity měl svého času nachystány i nestor MSTS Blackwolf, ale tratě nebyly k dispozici.

Doporučuji aktivitu všem.

@papej
Super. Můj názor byl jen díky pohledu do editoru, hlavák vcelku prázdný a cestou sic pravidelné vlaky, ale stanice pusté. Je fajn, že to po úpravě někdo projel a recenzoval. Prodloužit by to nebyl problém, jen protáhnout trasu a dodělat traffic.
Začátečnická chyba byla viditelná i v loose v Nymburku, který hráč veze na Beroun, souprava celá z vozů s koncema. Ale budiš. ;-)

Když se někdo odhodlá trasu prodloužit až do Berouna, myslím že nebude problém upravit i vlastní soupravu. Jinak asi v Malešicích mne má něco předjet, na PSV čekačce čekám na protijedoucí vlak (ale to je jen můj dojem z doby pobytu) :).

Back
Nahoře