Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Takže mám jít Josko rovnou k Topolům? Příjezd v 11:03 na Podbabu (R 688)?Tam od 11.
To jsou ty slezinové nehody. Ještě že jsem dnes nejel, jinak by to bylo opět na mě.Podle posledních zpráv je @Tax uvězněn v soupravě díky technické závadě na sběrači hnacího vozidla. Bližší lokalizace nehody je zatím neznámá.
Jo tak on je v tom 9628?Podle posledních zpráv je @Tax uvězněn v soupravě díky technické závadě na sběrači hnacího vozidla. Bližší lokalizace nehody je zatím neznámá.

Proč jsi nejel z Florence osmičkou přímo na Podbabu? Měl jsi Toma poslechnout alespoň napodruhé.Odtiaľ som išiel na Florenc do metra. Ale to tiež jak u blbých - najprv musíš prestúpiť z C na A, ale na A musíš najprv ísť opačným smerom aby si mohol prejsť na smer Dejvická. Ešte sa mi nestalo aby som na Podbabu cestoval viac než dve hodiny.
No vidíš, a mňa tu nemá kto učiť skinovať ... musím improvizovať a maľovať ručne.Když se řekne datum aspoň měsíc, dva dopredu,zařídil bych si volno a mužů na dva dny dorazit,bohužel šéf mi neschválil volno,takže jsem včera měl odpolední do půlnoci a dneska vezu bus bílých tygrů,takže oba dny mám zabity...Snad tedy za rok i semnou,Ikdyz moc lidi nebude nadšených Že tam pozdravuju