@Acatus: A můžeš mi říci, co zde bylo na prezentaci mých zkušeností závadného?
@Icik: Řekni mi, zda-li bys, dejme tomu jako astrofyzik, diskutoval s někým, kdo by vtrhnul na astrofyzikální na konferenci se slovy: "Proč si neotevřete Mateřídoušku? Jen to tu komplikujete! Na stránce 3 vyšel obrázek sluníčka!"
Asi ne. A následně si vem, že by dotyčný zpochybnil celou tuto konferenci s tím, že se v ní akorát prosazuje jeden názor nad všechny ostatní a že se akorát lidi, kteří tvrdí, že země je placatá, odrazují od dalšího výzkumu.
Něco podobného jsi tu teď předved ty.
Začni tím, jak už jsem napsal, že si znovu přečteš moje výše zmíněné příspěvky (které nejsou žádnými názory, ale objektivními pozorováními). Najdeš v nich totiž, kromě jiného, i odpověď na svou poslední otázku (a to opakovaně).
@Josef Vogeltanz: Vždyť jsme se bavili, Josefe. Jenže tobě nejde v diskuzích ani tak o to dobrat se sám nějaký pravdě a následně s ní pracovat, jako o to soustavně kolem sebe vyvolávat dojem, že ty jsi ten (nad věcí), který vidí za roh a má vždy pravdu. Fakt, že diskuze, v nichž je ti jednoznačně dokázáno, že tvoje ladění je v něčem nesprávné, smetáváš ze stolu s tím, že tobě to funguje tak, jak požaduješ, to bohužel jenom potvrzuje. Kdyby se jednalo jen o to, co se děje ve tvém počítači, tak budiž, pak se nad tím dá mávnout rukou. Jenže ty ladíš vozidla veřejně a dokonce píšeš návody! Tedy se nějakým způsobem snažíš edukovat budoucí generaci ladičů. A přitom sám vůbec netušíš, co se ti děje pod rukama... (Teď očekávám tvoji tradiční teatrální reakci, kdy ublíženě oznámíš konec uveřejňování ladění a začneš se omlouvat za všechnu práci, kterou jsi kdy pro simulátor udělal.)
Kdyby tě reálně zajímala produktivní spolupráce, kdyby ti nešlo jen o tvé ego, dávno by ses se mnou při debatě o brzdách nebavil jako nějaký emeritní profesor s nezkušeným, a šťouravým nováčkem v oboru. A taky by ses třeba nestyděl napsat něco jako: "Pavle, tohle jsem asi úplně nepochopil, mohl bys... " či "Pavle, chápu to tedy správně...."
No jo.