Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vláčik možno, ale slečny sú zabezpečenéAle nebude problém sehnat takový vláček?![]()
Ty jsou právě malé - jen TT jsem viděl v Pečkách vloni.Vláčky dodá VáclavS, těch se slečna nelekne neb je dobře zná.![]()
Bude. Čo na tom že sa bavíme aj na iné témy?Taxi, a bude to potom ještě opravdu slezina příznivců MSTS a OR?![]()
Nezajistím, protože ani jeden nemám. Na těhle hračkách se poznat řadu někdy opravdu nedá. To první bylo něco jako panťáky 153/155/165/169, to se opravdu nedalo poznat. To druhé byla řada E233-0.Vláčky dodá VáclavS, těch se slečna nelekne neb je dobře zná.![]()
TT jsi vidět u nás nemohl, protože máme pouze Nku. Teoreticky by šlo dovést i H0, ale je tam poloviční výběr vozidel a jsou dražší. Japonské TT jsem ještě neviděl.Ty jsou právě malé - jen TT jsem viděl v Pečkách vloni.
No tak N. To už je detail, prostě malé. Kdejakou nedůležitou blbinku si z loňska pamatovat nemusím.Na těhle
TT jsi vidět u nás nemohl, protože máme pouze Nku. Teoreticky by šlo dovést i H0, ale je tam poloviční výběr vozidel a jsou dražší. Japonské TT jsem ještě neviděl.