Venny
Průvodčí
...takže teď bude 21 dní klid a pak tam zase něco vyletí.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
...takže teď bude 21 dní klid a pak tam zase něco vyletí.
To si právě nemyslím, protože posunutím rychlostníku 90 blíže k přijíždějícímu vlaku bude nutno předsunout i jeho předvěstník, aby zůstala zachována zábrzdná vzdálenost. A právě tento předvěstník se může dostat před jiný rychlostník a problém je zase na světě a může se řetězit až do Vídně.Řešitelné to je - posunout začátek 90 k předvěstníku 30.
Předchozí rychlostník je cca tři kilometry daleko, takže v tomto případě to nehrozí. Nicméně ze strany SZDC je to jedna prasárna z druhou. Počínaje tou šikanou, přes umístění návěstidel, tichou změnu z pomalé jízdy na trvalé omezení, po "dali jsme to do TTP - jsme z obliga. Že odbočím - minulý týden mě zaujala nová zarážedla v Berouně ve šturcech od Závodí. Obrovský problém přišroubovat kozu o 20 cm dál, aby nárazníky byly až za úrovní návěstidla!To si právě nemyslím, protože posunutím rychlostníku 90 blíže k přijíždějícímu vlaku bude nutno předsunout i jeho předvěstník, aby zůstala zachována zábrzdná vzdálenost. A právě tento předvěstník se může dostat před jiný rychlostník a problém je zase na světě a může se řetězit až do Vídně.

Jo, někdy nad značením zůstává rozum stát. K těm zákazům zastavení, to je ještě dobrý. Alespoň si toho všimneš i jako chodec. Příště ti tam můžou dát týden předem zónu a když mezitím s autem nikam nepojedeš...Michal mi jistě dá za pravdu, že těch úletů ve značení je tam při každé uzavírce dost a dost
Tos toho tedy moc nepochopil.Pawlik: K tomu druhému obrázku se zákazem předjíždění... už chápu, proč mě na dálnici před zúžením předjíždějí "nepřispusobiví řidiči" v zákazu předjíždění. Protože to berou za absurditu.
Vtipné je čištění naší slepé ulice, ta je dílem asfaltová a na konci jsou zatravňovačky.Jo, někdy nad značením zůstává rozum stát. K těm zákazům zastavení, to je ještě dobrý. Alespoň si toho všimneš i jako chodec. Příště ti tam můžou dát týden předem zónu a když mezitím s autem nikam nepojedeš...
Ja som nepisal nic o trolejiNie len že je potrhaný trolej ako písal lakitouch ale aj poničené náveštidla, tie už asi tou Tatrou niesu...
To bolo povedané obrazne, ale link ktorý si uvádzal bol o troleji, ale to nič v zlom...Ja som nepisal nic o troleji
Len som hodil link k tomu
To bych reklamoval - prokazatelně 2x potrestán jeden a tentýž přestupek.Takže jsem dostal doporučený dopis a flastr 400 Kč, zaplatil jsem a za týden další složenka na 400 Kč. Časový rozestup přestupku 2 min. Policajt mě prostě pokutoval jednou, když šel na konec ulice, a podruhé, když šel zpět.![]()