Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Já vidím na tom obrázku ručičky Ametrů na dorazu za stupnicí 1500A.Potom tedy nerozumím, proč ti přijde, že motory tečou nereálné proudy. Nadproudová relé mají tyto lokomotivy nastavené na 1250 A (každé). Ty se dají škádlit možná těžkým rozjezdem. Jaké nereálné hodnoty máš na mysli?

A jeho já.Tento postup mě naučil Pikku.
@Josef Vogeltanz:
Ďalej by som sa chcel spýtať, ako to je so šuntmi ? Viem, na čo to je, no 32-hý (a rovnako aj 56.) stupeň je prakticky v ľubovoľnej rýchlosti na konci rozsahu ampérmetra a podľa toho ako tam vystrelí rozhodne ďaleko nad 1500 A, teda v prípade funkčných ochrán je aspoň v hre totálne nepoužiteľný.
Nechcem silou mocou biť hlavu do múru, že to je zle, nie som fíra, no tie prúdy mi prídu privysoké. Ale ak sa mýlim, tak sa ospravedlňujem.
U Bobiny jsme to v msts řešili "vandrmaskou" s alfou přes jeden Ametr. Na serii byl jeden budík mrtvý překrytým obrázkem, na parádě zmizel obrázek do alfy a objevil se budík pod ním.Tím pádem to neumí zobrazit pořádně ani animace ampérmetru v kabině.
To asi není problém, 3D kabiny pro ORTS spočítáš na prstech jedné ruky. A nemyslím si, že nějaké přibudou....
Problém ale nastává u 3D kabiny v OR.