Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Když si zobrazím aktuální letecké mapy, tak namísto kolejí je tam cyklostezka. Bývalou starou Tišnovku si můžeme projet už jen na kole.

Takže ta dvojkolejka co je na BP tam v roce 1969 nebyla? Ždár n/S - Sázava u Žďáru a Přibyslav?

Zbyňku v jedné ze Svitavských zastávek trčí od pasu dva chlapi z peronu.
To jsou právě ty dva extrémy.
Zatímco ve Zboňku vyskakují radostí, tak v Lánech byli dva zabetonovaní. Asi čekali na vlak, který dlouho nejel a mezi tím postavili koridor s vyššími perony a ti človíčkové, že nikam nejdou, že mají koupené jízdenky.
Obojí je už opravené. :)

Ahoj Zbyňku, koukni sám, ta Čáslav je fakt na celé poopravené trati 324 nejslabší místo, když už jsi pozvedl ten Hvlbrod, tak mi neříkej, že by nešlo dodělat i to zadní nídrží do Třemošic, vypadá to fakt blbě:
Čáslav.jpg

Nevypadá to blbě. :)
Ne, vypadá to blbě :)
Nedostavím to. Vlastně.
Ne, dostavím to. Ale až bude motivace a chuť. Čáslav mne tenkrát asi dost vyčerpala. :)

Já jedu jak drak, mám chřipajznu a do pátku nemocenskou, auž mám osazené vozy v aktivitě v úseku Bratislava - Čáslav a teď se chystám na Kutnou Horu. Tím ještě jedno zjištění, z Hvlíčkova Brodu nechce odjet traffic směr Humpolec. Musel jsem to v aktivitě ochcat tím, že si traffic požádá jízdu proti stůj, v OR to naštěstí jde a jde. Jen je problém, že má OR zase jednu dětskou chybu, pokud si traffic zažádá o jízdu proti stůj a pak hru uložím a nahraji, už si traffic ono zažádání jaksi nepamatuje a zůstane viset před návěstidlem.

Zdravím rád bych jen dodal pokud již někdo projížděl zastávkou Dlouhá že tam chybí výstražníky a závory :). Zde přidávám i screen. Je to patrné po obou stranách.Pohodička na stanovišti. Lokomotiva 350 004. EC 275..jpg

Zbyňku,můžeš se prosímtě podívat na zastávku Hnátnice (Letohrad-Ústí nad Orlicí)?Budova zastávky má nějakou rozsypanou texturu střechy.

To jsem hlásil už tak před 5 lety, není to jen tam, je to nedodělaný model zastávky. Taksamo mně štvou ty rozsypané auta Coca Cola, to jsem taky hlásil ještě v pravěku aktualizací. On kdyby vůbec někdo, kdo to umí kouknul na auta v trati a smazal ty americké sr..ky a dodal tam CS vozidla, bylo by to super.

Také jsem koukal na nové letecké mapy, kolik těch baráků kolem trati už zmizelo. Video mám z roku 2009 a ještě tam byla cedule Dlouhá.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře