Pikku
Pomocník strojvedoucího
Nejsou právě.Já si teda nevšiml, že jsou vydané.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nejsou právě.Já si teda nevšiml, že jsou vydané.![]()

Ještě ho má naše Brněnská 242 264.208 myslím v tomto provedení neexistuje, myslím tím UIC zásuvky, infosystém. Ten má pouze 242 a 240. 242 navíc polopantograf
To si tak říkám, když nechceš plecháče ani vidět, co mám teda fotit?....A abych se přiznal, plecháče nechci nějaký ten pátek už ani vidět....
tak takJeště ho má naše Brněnská 242 264.
Ještě to není venku. A panťák by snad i velku byl, ale protože to je Šmejkiho model z TRSka a je řezaný, hází to ve hře hnusné stíny, a takto to vydat ven nemohu. Stejný problém jako u 460, ze kterého modelu jsem vycházel.tak tak3 kousky: 240,242 a 264 a každá tak trochu jiná
Jinak Pikkovi ještě jednou moc díky za vydání. ... udělat moju srdcovku panťáky![]()

Teď bychom se měli se Šmejkim asi malinko urazit.Existuje vůbec nějakej model 560, kterej je na úrovni?
Tohle je jen před sto lety přeskinovaná 460 do podoby 560. Takže je to jen repaint, nesedí komplet střecha. Buď trpělivý, časem bude všechno.
A proto jsem napsal „asi“. Ach ty náznaky, není nad to sednout si k pokecu osobně.Okoun chtěl asi říct veřejný model 460/560 na úrovni.
Děkuji, zajímavá informace.Robí to verzia OR s ARR 0.0.6... a to konkrétne u rušňov 216, 230, 239 a 249. V ostatných verziách OR je to OK.