Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Lépe bych to nenapsal, překopíroval jsem odstavec z jiného plecháče a jede to skvěle.Hezký den, v celém bloku "Svetelny kuzel tlumeny" chybí v závorkách 5 parametrů, chybný je i řádek Type ( ).
Do nastavení světel patří světelný kužel v každé poloze přepínače, kdy je rozsvíceno jakékoliv světlo. Jde jen o to, jej správně nadefinovat. Např u E499005 v msts jsem definoval kužel i pro samotnou pravou pozičku na pozici 0 vypnutého reflektoru. Nebyla tak při najíždění na vlak před mašinou tma.Tlumený kužel do nastavení světel lokomotiv ČD nepatří, protože funkce tlumených světel je vyhrazena návěstnímu osvětlení.
Ta složka zvuků zabírá 15MB a je u všech stejná, takže tak dramatické s místem to není. Všechny 3 mašiny jdou sesypat do jedné společné složky, čímž vznikne nejoptimálnější řešení a odpadne přepisování přesměrování.Ono jde o to že ty kvalitní modely zaberou docela dost místa a když budou přibývat......
To je dáno tím, že ta funkce patří stěračům. Změnou písmenka se docílí opět spuštění stěračů.... Při přejmenování klávesy v nastavení simulátoru je výsledek stejný .Děkuji za případné rady.
Nedochází k žádné kolizi funkcí. Defaultní určení klávesy V bylo pro spouštění animace stěračů, které ale nebyly funkční a nepoužívaly se, takže se klávesa použila v kabině pro stejnou funkci změny snímku ovladacího prvku, který "vandrmaskou" zakrývá část čelního panelu s návěstním opakovačem. Jednoduše stačí příslušnou texturu z kabiny odstranit, přejmenovat, zakomentovat. Nebude pak odpovídající část pultu zastíněná maskou.Dochází zde ke kolizi mezi funkcí animace stěračů a funkcí vlakových zabezpečovačů.
Tohle štve i mě. Kdyby šlo LVZ nastavit na jinou klávesu, bylo by to super, navíc je divné, když jdou stěrače jen zvenčí, bylo by super, kdyby šlo udělat to co v Train Simulator, že by byly vidět i zevnitř kabiny a na oknech kapky deště....pokud si zapneš VZ pomocí V a podíváš se na vlak zvenku, mlátí se mašině stěrače i v těžkým parnu.