Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A proč hned tak zostra?? Stačí se normálně připomenout...A na mě se sere, když jsem delal kdysi 39ku?
Jsi napsán v README, neboj. Taková neadekvátní reakce si říkám, nezdá se ti?A na mě se sere, když jsem delal kdysi 39ku?
Měl tam byt smajlik, bohužel mobil to nepobral nemyslel jsem to špatně, spíše rýpuJsi napsán v README, neboj. Taková neadekvátní reakce si říkám, nezdá se ti?
Asi tak. Je to pořád stejné.mobil to nepobral nemyslel jsem
To si nemyslím, ta 252 je spíše kvůli stáří laku do oranžova(hlavně bočnice) než do červena.

Pikku, ty jsi rychlík.V dílnách Pikku Locomotive Works Inc. vzniká zatím další kus řady 751. Stále nejsem zcela rozhodnut, zda bude mezi veřejnými modely, protože je zpracován z fotografií deset let starých (pamatuje si vůbec někdo, čím se tehdy fotilo?) , navíc pořízených za nepříznivých světelných podmínek. Musím ten model prohlédnout ve hře, rendery jsou příliš zavádějící - vypadají o moc lépe než herní realita. Fakt je, že ošumělostí se může směle měřit s lokomotivou 749 100, ale kvalita textur (hlavně samotné skříně) je opravdu o mnoho horší.
To je otázka té masky světel v ORTS. Defaultní ORTS má snad jinou, tam jsou světla menší, září s takovou jakoby koronou. (Sakra!)Ty světla by to chtělo trošku stáhnout a zmenšit. Moc to září.