Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Odkazovaná stránka je Bobo homepage02 dávno profláklá poté co původní web utichl. Na původní stránce je odkaz na balík vozů na Mediafire, ale alespoň mě vyhazuje ESET virus. Navíc se dá většina vozidel dohledat i na jiných zahraničních webech.

Odkazovaná stránka je Bobo homepage02 dávno profláklá poté co původní web utichl.
Tazatel našel to, co ukázal a tam to prostě nejde, přestože je tam napsáno, že to jde po kliku na obrázek. Nemůže vědět, že má autor paralelně více webů.

Teď jsem je také stahoval a pokoušel rozjet, většina namátkou vybraných vozů shazuje TSRE5 consist editor takže jsem se vrátil zpět ke klasice z původního Bobo webu. Může to být však chybou mé klávesnice a židle, to nevylučuji, ale neměl jsem náladu se s tím babrat.

Dane to možná ano, ale pokud stáhneš tento, rok starý odkaz tak je to jak říkám, navíc těch vozů tam je tolik, že je snad až masochysta ten, kdo má celej balík v Trainset. :D

... ale není od věci mít ten balík někde zabalený mimo trainset a tak mít kam sáhnout, až se objeví nějaká aktivita.... Protože člověk nikdy neví, že Dane....

Ahoj,
již delší dobu hledám různě po netu a stále nic nemůžu najít. Chtěl bych se tedy zeptat... nevíte, zda je tato kabina (přikládám video) pro žehličku řady 210 veřejná, případně kde bych jí mohl najít? Díky

Dobrý deň, mohli by ste mi prosím poradiť kde nájdem (ak existuje) model 746-somár do Open Rails?
Vopred ďakujem za odpoveď.

Veškerá tvorba z mstsromania.weebly se pravděpodobně přesunula sem: https://www.openrailsromania.ro/. Ale bez registrace se nedá stahovat a k registraci je zase třeba mít Facebook. Registraci bych skousnul, ale Facebook se mi kvůli tomu zakládat nechce - nevíte někdo, jestli se to dá nějak obejít?

Back
Nahoře