MSTS

Limo44

Cestující
Zdravím mal by som jednu otázku. Nepozná niekto nejakú stránku kde by sa dalo kúpiť msts? Ja som hľadal už veľa ale nič som na nenašiel. Díky

Zdravím mal by som jednu otázku. Nepozná niekto nejakú stránku kde by sa dalo kúpiť msts? Ja som hľadal už veľa ale nič som na nenašiel. Díky
Vlákno s tímto tématem tu již existuje, není potřeba zakládat nové. Je to přímo nežádoucí.
A strýčka Google poznáš?! https://www.google.com/search?q=prodej hry msts
Obrázkový výsledek ukazuje link na Aukro, můžeš si i podat vlastní inzerát s požadavkem.
Prodej u oficiálních prodejců již dáááávno skončil.

Stala se mi taková věc. Blbec jsem kdysi dávno do PC přidával nový SSD disk namísto klasiky a pro systém vyčlenil oddíl jen 100 giga, což se mi zdálo dostačující. Až nyní v poslední době mi oddíl C stále svítil červeně. Vše jsem postupně směroval na disk D a nakonec OneDrive dal pryč z C na D také, ale i tak stále v červeném.
Na notebooku už nějaký rok úspěšně používám SW Avast CleanUp Premium. Tak jsem jej nainstaloval i na tento počítač. Už jsem v pohodě, mám 12 giga volných. Někdy i 14 po vyčištění.
Jenomže. Chci načíst další zapomenutou aktivitu, Pannonia (Vysočina), ale MSTS zástupce je pryč. Tak že si jej vytvořím znovu, ale já mám odinstalované i MSTS. Data mi sice zůstala, ale MSTS je fuč. A přitom ještě v pondělí jsem aktivity normálně načítal.

Doma mám ještě originální instalační disky, ale cd2 už je před smrtí, načítá se několik hodin a navíc jsou doma. Raději jsem hledal v počítači, dělal jsem si kdysi dávno obraz obou disků v Neru. Nenašel jsem. Pak si vzpomněl na starou 2 gigovou a pomalou reklamní flešku, kde jsem si ten obraz disků nahrál také (MSTS1.nrg, MSTS2.nrg) Ale ta fleška se už válela v nepořádku na ponku, že jí asi už vyhodím v domnění, že to mám zálohované jinde. Naštěstí pod harampádím ještě byla. Našel jsem i nějaká čistá CD, že soubory vypálím. Kdepak. Nerozbalilo se to. Tak převést na ISO. Googlil jsem, ale to co jsem našel, potenciálně nebezpečný obsah. Tak jsem napsal nejlepšímu rádci, Copilotovi. Mimo jiné mi poradil nějaký AniBurn. A měl jsem iso. CD1 se v mžiku nainstalovalo. Ale jak na CD2? Opět pomohl kámoš Copilotový. CD2 žádné přes hodinu, ale také do minuty. Tohle je dobré zjištění, že to takto funguje.
Klasickým způsobem jsem vyměnil adresáře Train simulátor. Tedy originál nově nainstalovaný MSTS do záloh. Pak z instalačky trati nainstaloval MSTS Update, MSTS BIN, opravil chybu v registrech (registr_fix.exe) Normálně spustil hru MSTS a nastavil prostředí. (samozřejmě nejprve nastavit parametry z desatera). A MSTS mi už opět valí.

Ale hned jsem šel do nastavení Avastu Cleanup a zrušil tam nějaké automatické úkony jako odstraňování zástupců nebo starých programů.
Tento SW je jak oheň. Dobrý sluha, ale zlý pán.

Má někdo zkušenosti s tímto SW? Na co si dát pozor a která funkce mi ten MSTS odinstalovala?

Back
Nahoře