17. setkání MSTS

Stav
nelze přidat další příspěvky.

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Vážení
Sraz bude i kdyby z psa vznikla kočka či lev či co si tato vláda vymyslí.
Jak víme Prahu jsem z mé strany skrečoval, ono pokud bych to z mé strany neukončil nastoupilo by případné omezení vlády, protože jde o společenskou budovu. To co jsem zamýšlel a i se vás ptal vloni je chalupa. A jeden z důvodů proč chalupa, no protože se na ní nestahují žádné restrikce. Tedy z mé strany je to jasné.
Dále je tu i pár lidiček ze zahraničí a s tím já bohužel nic neudělám, tedy budu doufat, že v březnu ano v březnu to snad bude nějak ok. A proč březen, no proto aby se dalo i být venku a něco si ugrilovat, ne jen sedět před tím monitorem.
Místo je vybrané a to chalupa nedaleko Policenad Metují https://www.e-chalupy.cz/vychodni_cechy/ubytovani-bezdekov-nad-metuji-chalupa-u-haltyre-0062.php a termín daný na 19. - 21. 3. 2021. Myslím, že je to dostatečně dlouho proto si u šéfa zařídit dovolenou či si přeložit wellness.
Pro ty co přijedou vlakem do Police samozřejmě přijedu a odvezu k vlaku.
Další výhoda, bude soudek, páč sud se mě do auta nevejde, páč ti 2 ňoumové mě určitě zaplní kufr těma obludama. Samozřejmě kdo doveze domací pochutiny a rozdělí se, budeme určitě rádi.
Teď ta horší věc, je to čistě na vás, zda si budeme věřit nebo si každý uděláme test na covid. Či se budeme měřit. Páč nechci slyšet, že někdo někoho nakazil.

Ahoj Josko, dobrej nápad, já sice loni vynechal, ale tohle bych bral. Jen ten test mi nemedí. Tak třeba budou už jiné alternativy důkazu negativity. A taky doufám, že se mi to nebude krejt s jinou akcí.

Mapa a intinerár sú kde? Do Horních Prdelovic IC nejazdí
Spojení bude přestup od Moravy a Slovenska v Chocni na Sp směr Adršpach (854+pripojnak bdtn757).Na 100% ti to po hodině a půl zastaví v Police nad Metují.

Mapa a intinerár sú kde? Do Horních Prdelovic IC nejazdí
Bohužel s prestupem. Sroluj níže a najdeš tam mapu. Mělo by se tam být od pátečního odpoledne do neděle, také do odpoledne. V pátek to záleží na Danovi. Ja budu mít dovolenou. Lukáš končí v pátek ráno.

Pro mě výlet na 5 hod. cesty, a dva přestupy, ale uvažuji o tom (otázku covidu ponechávám stranou, to je jen hra na schovávanou). Z uvedených důvodů však nemohu slíbit dovoz ničeho jiného (myšleno pivo, materiál na krájecí prkýnko apod.), než sebe.

Nechci být moc pesimista, ale myslíte si, že koncem března bude možnost cestovat nejen přes hranice, ale obecně vůbec? (Slyšel jsem dobře o plánovaném omezení cestovat 15 km od bydliště?) Já to vidím dost bledě tedy. Místo je moc pěkné a dovedu si tam představit i dovolenou, ale obávám se že ten termín je s ohledem na situaci opravdu dost optimistický. Navíc aby nakonec nebylo letošní setkání příznivců MsTS jarní lyžování, letní Techtle Mechtle a podzimní volby. (Cokoliv z toho, nebo ani jedno.)

Ale no tak, my jsme měli před nedávnem zkoušku, byla i hospo... pšššššššššt. Soukromé posezení u velkoplošné televize a ubytování a covida nikdo neměl, jen já tento týden angínu jako prase, ale to spraví slivovica.

Jo, ale mně nic není a pokud už mám natáhnout brka, tak nemíním svůj života strávit jen pochodem do práce domů a zpět. Tím fakt nezlehčuji situaci, ale myslím, že v supermarketech toho COVIDa chytíš dřív, jek někde v malé hospodě a už vůbec nepochopím ty rozporuplná opatření, ale nechci se o tom bavit, každý má nárok na svůj názor a o svém životě si rozhodovat sám. Samozřejmě i já nosím v autobuse, obchodech a tak roušku a nejsem zastáncem ani těch proticovidních demonstarcí.

To mám pochopiť tak že v Perníkárni mám prestupovať na nejaký vlak čo sa "courá" ďalších 75 km a po celú cestu mať na papuli náhubok??

No, nevím kolik bude mít Joska místa v autě, ale kdyby jsi dojel do HK a místo měl, mohl by tě se mnou a mojim malám compem přibrat. :) Ale nevím, kdo všechno s nami v autě bude, to když tak cinkni Joskovi.

Bohužel situace ohledně cestování vlakom a busem a mít na držce náhubek,je sice vopruz,ale co se dá dělat.Pokud přijedete už v páek.Je lepší jet z HK a ve 14:25 odjíždí Sp Dobrošov až do Meziměstí,tudíž na 100% bude Stavět v Police nad Metují.Popř. Rychlíky Krakonoš až do Starkoče a pak přímé vlaky až do Broumova.Veškeré vlaky zastavují v Police nad Metují.Ještěš možnost jet i Busem Praha-HK-Náchod-Broumov.Též všechny autobusy staví dole pod konpcem Bezděkov nad Metují,Na mýtě.Některé busy jedou i vrchem přes Bezděkov nad Metují,kde je právě Chalupa u Haltýře.

For Pikku: Mě nikdo nebude zakazovat,co a kam se můžu pohybovat.Jsem svobodný člověk a nějaká vláda mě nebude držet 15 km od domova.NEJSME OVCE

To mám pochopiť tak že v Perníkárni mám prestupovať na nejaký vlak čo sa "courá" ďalších 75 km a po celú cestu mať na papuli náhubok??
Je to snad na Slovensku jinak? Tady opravdu nenosíme na papuli třeba plavky.

For Pikku: Mě nikdo nebude zakazovat,co a kam se můžu pohybovat.Jsem svobodný člověk a nějaká vláda mě nebude držet 15 km od domova.NEJSME OVCE
Výborně, další takový inteligent. A teď pro všechny:

Co je tak těžké pochopit na tom, že je to vysoce nakažlivé a smrtelné onemocnění. Můj táta dělá na Jednotce Intenzivní Péče s těžce nemocnýma lidma na pokraji života a smrti. Místo 1-2 nočních za měsíc jich má teď běžně až 7 (a to není žádná osmi- nebo dvanáctihodinová šichta, miláčci. To je dohromady ranní + odpolední + noční, to je šichta 24 hodin v kuse, a sestřičky to samé, neřku-li ještě horší, protože je jich málo právě kvůli tomu, že jsou nakažení). Chápu, že jste frustrovaní omezeníma, lékaři a sestřičky jsou zase frustrovaní tím, že to bohužel tyto "ovce" nedokážou pochopit. S těmi opatřeními můžete nesouhlasit, například já s některými také nesouhlasím, ale musíte je respektovat. Uvědomte si, že umírají tisíce lidí. To je, jako by se fíra rozhodnul: "Tady je sice na návěstidle červená, ale já nejsem ovce, pro mě předpisy neplatí, si jedu jak chcu." Rozjede se, na trati se střetne s protijedoucím vlakem a stane se šílená bouračka, X mrtvých. Taky si uvědomte, že na podzim budou volby, a můžete tak přispět k tomu, aby se to změnilo; do té doby to snad vydržíte. Demokracie a svoboda není anarchie. Neznamená to, že si můžu dělat, co chcu. Zákony a nařízení platí pro všechny. A taky byste si mohli uvědomit, že čím větší bordel budete dělat, tím víc a déle se vás vláda bude snažit "dusit", pokud vás tedy nezadusí samotný Covid. Čím víc budete srát na opatření, tím víc se taky ta nemoc bude šířit a tím déle to taky bude celé trvat. A myslet si, že jiná lepší vláda by žádné opatření nevymyslela, natož ty nepopulární, je úplně naivní. Jakákoliv vláda by zaváděla opatření a to i taková, která by se lidem nelíbila. Bohužel, jsme prostě Češi, každý má svou vlastní pravdu a všichni jen vymýšlí, jak všechno ojebat. Ale takhle se dostaneme leda do prdele.

Hoši tohle neřešte, děkuji. Já jen potřebuji vědět zda vám ten termín vyhovuje. Taaxi, tady si nevybereš. Zde to nebude každý rok, příští rok to bude zas někde na moravě a skoro všude pojede nějaká lokálka. Nebo já jsem chalupu uprostřed center neviděl. Kimire, ono te jedno zda ve vlaku či s náma, tu roušku musíš mít i v autě.

Na síti je každý frajer. Až oficiálně vyjde zákaz vycházení, vy všichni hrdinové sklapnete kufry a budete šlapat jak hodinky. Protože nikdo nechce platit likvidační pokuty nebo být u soudu pro porušení nějakého nařízení. Ale o tom nebyl vůbec můj příspěvek. Ten byl o tom, že za dva měsíce rozhodně nebude konec s tím co se děje a určitě nemůžeme čekat nějakou pohodu nebo masivní rozvolnění. Tak jestli o tom přemýšlíte. Aby nebyla objednaná chata, zaplacená záloha a nikdo nakonec nemohl přijet. Vy ovce.

Co je tak těžké pochopit na tom, že je to vysoce nakažlivé a smrtelné onemocnění.
Ano a najednou zmizela veškterá chřipka. Hele taky nejsem nějaký rebel, který tvrdí mně nikdo nic nažizovat nebude, ale chce to trochu uvažovat. Z okolí znám cca ta 15 lidí, kteří měli COVID a žijí všichni, jen u nás v práci jich bylo 10. Takže tohle je taky mediální výmaz a extrém z druhé strany.
Vysoce nakažlivý a smrtelný byl: mor, španělská chřipka a podobné svinstva, ale COVID to určitě není. Kdyby média nědělaly takovou masáž alá BLESK a vláda z nás nedělal pitomce, všechno by asi bylo malinko jinak.
Kolik lidí umře na chřipku? (vlastně chřipka už není)
Kolik lidí umře na rakovinu?
Kolik lidí umře třeba na malárii:
Chlapi, neříkám, že to není svinstvo, ale vysoce nakažlivé a smrtelné onemocnění to rozhodně není. Njhorší smrt je z vyděšení.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře