Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
alias nasimulovat zapnutí HV.Musíš shodit proudovou ochranu kl. "O".
Zmačkni O měl by se ti ''Zapnout HV''Pikku,
díky za nádherný model. Jen jej nemůžu rozhýbat. Sběrače nahoře, napětí na voltmetru, brzdové válce prázdné, směr zařazen a po otočení kontroléru se ampérmetry ani nehnou. Pročetl jsem snad všechny přiložené dokumenty a nenašel jsem nějaké speciální požadavky na oživení.
Díky.
Skus aj stlačiť "O" čo je ochranný vypínačPikku,
díky za nádherný model. Jen jej nemůžu rozhýbat. Sběrače nahoře, napětí na voltmetru, brzdové válce prázdné, směr zařazen a po otočení kontroléru se ampérmetry ani nehnou. Pročetl jsem snad všechny přiložené dokumenty a nenašel jsem nějaké speciální požadavky na oživení.
Díky.
Já se omlouvám, ono se to nakonec do toho ReadMe nedostalo. Zodpovědný pracovník bude po zásluze potrestán, kam bychom přišli při takové polovičaté práci.Pikku,
Díky.
To by nemělo být. Když se setmí v noci, taky máš kabinu světlou?... najednou tunel, kabina však stále světlá ...
Jak jsi to dokázal? Vy jste na ta pozorování dva?A všiml jsem si ještě jedné maličkosti. Stěrače z cab jsou v jiné poloze než z venku.