Rozdávání trati BP

Řekni mu, že porušil autorská práva a pokud nenahradí ztráty, jenž způsobil panu Šemorovi, bude proti němu podáno trestní oznámení. To by ho mohlo trochu usadit.

Ty se neomlouvej, omluvit a nasypat si 4 sklopky popela na hlavu by měl ten cyp, co si myslí, jak není zajímavej a vtipnej.

hej to o rozdávání BP já jsem u toho byl a byla to sranda dotyčný člověk to nikam neposlal takže vpohodě :D

No fuj Dane. Ty máš raději anarchii, ať se pokud možno vše rozkrade. A jaký to asi bude mít dopad, když nikdo nebude vyrábět a bude se jenom krást. Pak už nebude co ukradnout.

No fuj Dane. Ty máš raději anarchii
To určitě ne, ale tohle mi přijde jako: "Paní učitelko on udělal to, nebo omo..." V horším případě v letech 39-45: "Soused má o dva králíky víc."
Zbyňku, uvědom si jednu věc, ať jde o tvoji trať, nebo třeba hudební CD, nebo DVD, které si někdo koupí a napálí jej kámošům, s tímhle nic neuděláš (nicméně, to může šířit s nějakým virem a pak se můžou uživatelé této nelegálky divit) a řešit to tady stylem: "Vím o někom...?" (když víš tak jmenuj a nemel v neurčitku) Tohle je klasické bonzování. Jiná věc je pokud je trať umístěna na nějakém úložišti, tam je věc bez diskusí, ale uděláš s tím stejný kulový. Jen se pak můžeš smát, že člověk, který si stáhne nelegální trať brečí, že mu padá atd..

Back
Nahoře