Projekt Open Rails

Ono z těch příspěvků vyplývá potřeba se zcela oprostit od MSTS. Dvojakost je spíše zdrojem problémů než užitku. Na druhou stranu nutno přiznat, nebýt tratí, trainsetu a SW z MSTS, nemá ORTS prakticky nic.

- pokud popřesunujete pořadí vozů, přeskáče číslovní a není v poředí (to nejmenší)
Teď jsem při tvorbě dělal spoustu consistů a v nich přehazoval vozy v soupravě zezadu dopředu a opačně, vždy mám čísla správně od začátku do konce, používám poslední verzi TSRE5 V0.699 a to co tu popisuješ jsem nezaznamenal.

Jo, tak to nevím díky. Zae ale jedna funkce navíc, proč nelze označit dole a delete? U všeho ostatního OK.
Teď jsem při tvorbě dělal spoustu consistů a v nich přehazoval vozy v soupravě zezadu dopředu a opačně, vždy mám čísla správně od začátku do konce, používám poslední verzi TSRE5 V0.699 a to co tu popisuješ jsem nezaznamenal.
A otevřel jsi si ten consit pak třeba v CB? Ano, TSRE se tváří, že to přepsal, ale opak je pravda.

Od nainstalování nejnovější aktualizace OR U 2020, mi z nějakého důvodu odmítají jít jednotky do výkonu. (460/451/452/560....) když fláknu soupravu 460 za peršana, jede to úplně v pohodě, ale hnací vozy 460 nezabíraj. Co se to děje? :D

U nestabilní verze OR se experimentovalo s dynamickou brzdou a nedopadlo to dobře. Hnací vozidla přišla zcela o výkon. Netuším, kdy vyjde oprava. Více zde.
Nutno brát v potaz, že ji vývojáři mají určenou ke zkoušení různých funkcí, proto by unstable verze neměla být používána pro běžné ježdění. Z uvedených důvodů se po dobu průběhu nějakého testování může chovat podivně.

Vypadá to, že Ital opravil dlouhodobý bug tzv. Midnightbug. Trafic už by neměl mít problém s časy přes půlnoc. Je to ve verzi NewYear 93.1.

Midnightbug. Trafic už by neměl mít problém s časy přes půlnoc. Je to ve verzi NewYear 93.1.
Ahoj.
Hele teď koukám, že 93.1 už mám stáhlou tak půl roku, z odkazu zde:
Takže ten umí běhat přes půlnoc? Tahle verze je fakt stabilní a šlape, jen by to htělo opravit to FPS a nepoužívat podpůrné programy jako Riva Tuner.

Používáš max stejný odkaz na stažení. Ten se nemění. Mění se jen verze MG NewYear. Aktuální je 93.1.

No jo, ale já jej mám furt označen jako stažený (že jsem je stáhnul), stahuje se ten úplně nahoře, nebo se pletu?
MG OR.jpg

Back
Nahoře