Josef Vogeltanz
Pomocník strojvedoucího
Ono z těch příspěvků vyplývá potřeba se zcela oprostit od MSTS. Dvojakost je spíše zdrojem problémů než užitku. Na druhou stranu nutno přiznat, nebýt tratí, trainsetu a SW z MSTS, nemá ORTS prakticky nic.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Teď jsem při tvorbě dělal spoustu consistů a v nich přehazoval vozy v soupravě zezadu dopředu a opačně, vždy mám čísla správně od začátku do konce, používám poslední verzi TSRE5 V0.699 a to co tu popisuješ jsem nezaznamenal.- pokud popřesunujete pořadí vozů, přeskáče číslovní a není v poředí (to nejmenší)
Nieje pravda. Pokiaľ si otvoríš aj okno CONSISTS UNITS tam si klikneš na servis 4 a dole kde ti ukazuje súpravu ho zmažeš. Zaberie ti to 2-3 sekundy.pokud umístite servis 4 už jej nesmažete, to samé servis 2.
A otevřel jsi si ten consit pak třeba v CB? Ano, TSRE se tváří, že to přepsal, ale opak je pravda.Teď jsem při tvorbě dělal spoustu consistů a v nich přehazoval vozy v soupravě zezadu dopředu a opačně, vždy mám čísla správně od začátku do konce, používám poslední verzi TSRE5 V0.699 a to co tu popisuješ jsem nezaznamenal.
Není v čem dělat aktivity, mám na mysli pořádné aktivity s posuny vozy a umístěním vozů, hláškama a tak podobně. To co je na tvorbu pro OR je složitý paskvil, v němž úkon trvající v AE MSTS 5 sekund zabere v OR 20x tolik.Ono z těch příspěvků vyplývá potřeba se zcela oprostit od MSTS.
Děkuji za radu, smazáno, abych tady náhodou nerušilNebude to chybou OR a proto tento dotaz nepatří sem.
Ahoj.Midnightbug. Trafic už by neměl mít problém s časy přes půlnoc. Je to ve verzi NewYear 93.1.