Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hehe, pročpak myslíš, že jsem somroval tu kabinu pro OR CZ...Jééé kocourek! Toho já tuze rád.

AhojAhoj, tobě jede Hurvajs v OR s klasickou převodovkou? Nebo jsi musel přenastavit na "automat", jak to mám zatím od Josefa? Mně to v aktivitách pro OR s M131 moc nejezdilo.
T334.0 a 820 jsou hydrauliky... S mechanickým přenosem laboruji už velmi dlouho (T334.0, 820, 810, MVTV, M131.1) ale bez valných výsledků. ...
Vím, že zvuky nemají žádný vliv na chování motoru !Já mám ta nastavení pro M131.1 obojí: mechaniku i pseudomechaniku (d-e přenos).
S mechanickým přenosem laboruji už velmi dlouho (T334.0, 820, 810, MVTV, M131.1) ale bez valných výsledků. Jen několik postřehů: zvuk samozřejmě nemá na jízdu vliv, naopak se jízdou řídí. Musí být velmi přesně vyladěna přeřaďovací rychlost spolu s tažnou sílou. Bohužel ale nefunguje užití reálných parametrů (mám celou M131.1 dobře zdokumentovanou).
To však není vše. K tomu je ještě potřeba perfektně sladit otáčkové parametry v bloku diesel u motoru, tj. rychlost snižování a navyšování otáček. Když to neladí, začnou otáčky lítat vysoko a pulzuje tažná síla.
A když už si člověk myslí, že už to všechno má, zapojí za motorák přívěs nebo vozy za lokomotivu a všechno je změněnou zátěží zase jinak.
I když ORTS funkčnost mechanického přenosu deklaruje, taková hitparáda to není.
Nakonec člověk rezignuje, DieselEngineType ( mechanical ) změní na electric a mechaniku alespoň trochu simuluje trakční charakteristikou podle převodovky Mylius.
JjŘada 820 to je M240.0 ??
Ahoj TomeT334.0 a 820 jsou hydrauliky
Ovšem, ale OR tento druh přenosu nezná. Potom je jednodušší diesel-hydrauliku nastavit jako diesel-elektriku a nebo se pokoušet o laborování diesel-mechanického přenosu s automatickým řazením. To je jen otázka kam to má hydraulický měnič blíž, zda k mechanické převodovce nebo elektromotoru.T334.0 a 820 jsou hydrauliky