Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Máte to rozbitý. Nefunguje to i z Letohradu. Jedu, jsem na výkonu, ale volty kaput. Přepnu na ARR i z místa a shodí to okamžitě HV i sběrač. A nyní mám pakeťák řízení zapnutý, aby zase někdo nebrblal. Dan holt s novými soupravami nejezdí a nikdo jiný tady nereaguje.Zbyňku, na žádné trati se ti v kabině nezobrazuje napětí?

To neznamená, že to neregistrujeme a neřešíme. Nejjednodušší asi bude vyndat rovnou verzi 1.3.Máte to rozbitý. Nefunguje to i z Letohradu. Jedu, jsem na výkonu, ale volty kaput. Přepnu na ARR i z místa a shodí to okamžitě HV i sběrač. A nyní mám pakeťák řízení zapnutý, aby zase někdo nebrblal. Dan holt s novými soupravami nejezdí a nikdo jiný tady nereaguje.Tak mne zajímá, jestli to dělá všem. Ale ty kolejnice konečně vypadají normálně, díky.
Zobrazit přílohu 29679
Niečo možno áno ale to čo ty ukazuješ na screene funguje. Tu RJ kabínu som testoval na 5-tich tratiach a na všetkých mi ide napätie a aj budíky.Máte to rozbitý
Ten soubor co máš není SkipAuto.ini, ale SkipAuto.ini.txt Přejmenuj soubor version.ini, který tam musíš mít taky na SkipAuto.ini a bude Ti to fungovat. Holt když si člověk neumí ani nastavit windows aby ukazovaly přípony souborů, je to těžké, no..Tak jsem z toho debil, můžete mi prosím někdo na mejla poslat ten soubor? Teď jsem jej měl ve složce a stejně se mi aktualizoval OR, tím mohu jet test zas od začátku... OR spouštám ze zástupce na ploše z OpenRails.exe:
Zobrazit přílohu 29681
Zobrazit přílohu 29682
Ahoj, díky za odpověď. Čekám na ní od vydání verze 1.2 a od nové verze této soupravy. Ta původní, kterou jste pak ze stránek dočasně odebrali, tak fungovala jak má včetně ARR. A verzi své trati mám stále stejnou. Tak opravdu nevím. Ještě se podívám, jestli nemám tu starší verzi 162. Třeba je tam něco jinak.funguje
Ale já vše stahoval z vašeho webu. Tak jste asi i po aktualizaci 1.2.22 aktualizovali.Ono vidieť že máš maličko inú verziu kabíny ako je na webe
Ano právě o tomto balíku je řeč. Nefunguje voltmetr, jízda pouze na ruku a po přepnutí na ARR spadne HV a sběrače.Nie som síce doma ale ak sa nemýlim tak dátum balíka by mal byť 6.6.21
Zbyňku, stáhni to znova. Ty datumy jsou zavádějící. Dej pak vědět. Je fakt, že na screenu si měl starší verzi kabiny.Ano právě o tomto balíku je řeč. Nefunguje voltmetr, jízda pouze na ruku a po přepnutí na ARR spadne HV a sběrače.
Ja sem s logaritmem nič nedelal ale podobne mi pri priebežnom brzdení EDB naskočila a nechcela povoliť....S voltmetrama jsem problém nezachytil, ale už se mi stalo, že se mi "kouslo" EDB (na loko. 162) a nešlo mi za žádnou cenu najet do výkonu. Ale myslím si, že to byla tak trochu moje chyba. Mám ten přiblblej zvyk, že dobržďuju přímočinkou ještě než se úplně dofouká souprava a trošku jsem zblbnul algoritmus ORTS.![]()
to je síce pekné si upraviť parameter v kabíne, ale to nie je riešenie problému. Problém je asi niekde inde keď 97% ľudí s kabínou problém nemá a idú im jak meráky tak aj všetko iné a 3% ľudí ktorým to zjavne neukazuje napätie. Takže tu nevidím problém v tej kabíne a nie pre to že som jej autor ale preto lebo viem že to spôsoboval riadok z TRK súboru trate "MaxLineVoltage" ale samozrejme je možné že to bude mať aj iný dôvod nehádam sav souboru .cvf jsem si upravil toto
Zdravím,to je síce pekné si upraviť parameter v kabíne, ale to nie je riešenie problému. Problém je asi niekde inde keď 97% ľudí s kabínou problém nemá a idú im jak meráky tak aj všetko iné a 3% ľudí ktorým to zjavne neukazuje napätie. Takže tu nevidím problém v tej kabíne a nie pre to že som jej autor ale preto lebo viem že to spôsoboval riadok z TRK súboru trate "MaxLineVoltage" ale samozrejme je možné že to bude mať aj iný dôvod nehádam sa
Čo sa týka parametra ScaleRange ( 0 0.1 ) tak tá 0.1 ti zaručí, že tá ručička nemá abolútne animáciu proste sa len objaví na nejakej hodnote.
To čo tam bolo predtým odo mňa, zaručilo jej plynulý nábeh a zákmit na konci. Je to len estetická úprava ale ako hovorím ak mám parameter v trati MaxLineVoltage s hodnotou ( 25000 ) tak ani tie kabíny s tým problém nemajú.![]()