CZSK verze 1.2

Nechcete dotáhnout do konce ty troleje? To je nejvíc viditelný unreal ve hře. Napsat dávkový soubor, kterým se přepíší indexy na neelektrifikovaných tratích. Nejvíc bilo do očí Znojmo, kde jsou pod dráty jenom dvě koleje. Udělal jsem to ručně, ale takto se to opravdu nedá. Tak dlouho žít už nebudu :) , abych kolej po koleji přepisoval v celé BP. :) To je práce tak na dalších 50 let. :) Navíc dynamické koleje. Také není nástroj, jak je převést na klasické, aby šly v TSRE označit a přepsat index. Dynatrax nefunguje. Načítá se 4 dny a pak stejně během práce zamrzne.
znojmo1.jpg
znojmo2.jpg

A ještě jedna věc. Dynamické koleje, když ve world přepíši parametr StaticDetailLevel z 0 na 2 jako u klasických kolejí, tak se ve hře trolej nad touto kolejí zobrazí. Tudy tedy cesta nevede. dyntrack.JPG

Čau chlapi, prosím hodláte nějak vyřešit ten problém s nenastupováním cestujících u dveří ovládaných fírou? Do té 809ky mi prostě v žádné stanici nikdo neleze do vozu (viz video a enf o stránku zpět) a pokaždé to ve všech stanicích končí, že vlak čeká na nástup cestujících a nikde mně nevypraví píšťalkou. Tohle je fakt opruz. Když už se hráblo do těhle věcí, mělo by to být alespoň funkční. Já si prostě aktivitu s tím šukafónem nezajezdím a nevydám. :(

Nebo aspoň ve Wordu pomocí "Najít a nahradit"?
Já pracuji ve wordpadu standartně, ale už jsme si to mimo veřejnost zadali s Icikem ke společnému řešení. Poslední jeho aktualizace ORCZSK po zapsání parametru u DK na 2 trolej nezobrazuje. Já jsem pak vybral veškeré w soubory, kde nemají být dráty nad kolejemi a poslal Icikovi, který to dávkově nechá přepsat. Uzlové stanice, kde se sbíhají elektrifikované a neelektrifikované tratě dodělám ručně. Podobně jako koleje ve stanicích, které jsou bez troleje. Ale ty, jestli mne to ještě bude bavit. :) To bych pak dodělal příště podle chuti a nálady.
V každém případě bych vydal hned aktualizaci, aby jste to zkontrolovali, jestli někde nezůstal viset nad kolejemi kousek špagátu. Hlavně ty krátké kolejničky se snadno přehlédnou. Myslím si, že pak bude pěknější poježděníčko.

Čau chlapi, prosím hodláte nějak vyřešit ten problém s nenastupováním cestujících u dveří ovládaných fírou? Do té 809ky mi prostě v žádné stanici nikdo neleze do vozu (viz video a enf o stránku zpět) a pokaždé to ve všech stanicích končí, že vlak čeká na nástup cestujících a nikde mně nevypraví píšťalkou. Tohle je fakt opruz. Když už se hráblo do těhle věcí, mělo by to být alespoň funkční. Já si prostě aktivitu s tím šukafónem nezajezdím a nevydám. :(
Stáhni nový patch a jezdi. :)

Člověče Dane nejdou,mam verzi 1.3.105 a při nahrávání save mi spadne s hláškou Hodnota typu Int32 kodovaná pomocí 7bitů má příliš mnoho bajtů. A včil mudruj .....

Člověče Dane nejdou,mam verzi 1.3.105 a při nahrávání save mi spadne s hláškou Hodnota typu Int32 kodovaná pomocí 7bitů má příliš mnoho bajtů. A včil mudruj .....
Teď jsem zkoušel uložit a nahrát a jde bez problému. Zkoušíš starší save pod novým patchem? To je pak velká šance, že to nepojede.

Icik, prosím ťa to otváranie dverí a prepínanie sústav funguje aj pri voľnej jazde? Mne to nejak nefachá.

Icik, prosím ťa to otváranie dverí a prepínanie sústav funguje aj pri voľnej jazde? Mne to nejak nefachá.
Podmínkou funkčnosti je, aby paxové = lidi byli na zastávce a chtěli nastoupit nebo vystoupit. Tzn., že paxové jsou definováni souborem aktivity a tudíš jen v aktivitách.
Ve volné jízdě tedy logicky nefunguje otevírání dveří lidmi. Zkrátka tam nejsou. Ostatní otevírání (automatické dveře, nákladní a nebo přes menu F9) funguje normálně i ve volné jízdě.

Back
Nahoře