Trať ŽSR 160

Zdravím,
prikladám link na stiahnutie ,, pracovnej verzie " trate ŽSR 160. Nakoľko je to asi staršia záloha je možné že niečo bude tu a tam chýbať ale snáď to neude vadiť a aspoň si ju prejdete ako tak, prípadné chyby hláste sem.
P.S. Taktiež chcem ukázať ako to bude vyzerať, takže Ďakujem za pochopenie a prajem príjemnú jazdu. :)

Zdravím,
prikladám link na stiahnutie ,, pracovnej verzie " trate ŽSR 160. Nakoľko je to asi staršia záloha je možné že niečo bude tu a tam chýbať ale snáď to neude vadiť a aspoň si ju prejdete ako tak, prípadné chyby hláste sem.
P.S. Taktiež chcem ukázať ako to bude vyzerať, takže Ďakujem za pochopenie a prajem príjemnú jazdu. :)

Ďakujeme veľmi pekne, veľmi sa teším :)

Aj mne to padá zatiaľ medzi Haniskou pri Košiciach a Hutníkami, medzi Jovicami a Lipovníkom a medzi Revúcou a Muráňom. :)
Netuším kde je chyba,medzi prácou,modelovaním staničných budov,opravami TDB a milión iných vecí jednoducho nestíham,avšak pozriem sa na to,nečakajte presný dátum opravy.
Ďakujem za pochopenie.

Netuším kde je chyba,medzi prácou,modelovaním staničných budov,opravami TDB a milión iných vecí jednoducho nestíham,avšak pozriem sa na to,nečakajte presný dátum opravy.
Ďakujem za pochopenie.
Nemusíte sa ponáhľať, my ďakujeme vôbec za to že to niekto tvorí.

Zdravím,
Chcel by som sa spýtať neplánuje autor trate nahrať trať na uložto?,Vám to išlo stiahnuť?,mne to na 5GB zastane,pretože je potrebné zaplatiť.Na uložto funguje sťahovanie zdarma pre neobmedzenú veľkosť súboru.

Dakujem za odpovede

Zdravím,
Chcel by som sa spýtať neplánuje autor trate nahrať trať na uložto?,Vám to išlo stiahnuť?,mne to na 5GB zastane,pretože je potrebné zaplatiť.Na uložto funguje sťahovanie zdarma pre neobmedzenú veľkosť súboru.

Dakujem za odpovede
Na ulož to by si to sťahoval 5 hodín.

Stáhl jsem bez problémů,založit účet a zaplatil jsem jednorázové 5 euro.Problem nedá hrát,aktivity neumím složit

Nech mi prosím niekto pošle trať alebo nech to nahraje na uložto,naozaj inak to nejde,nie každý chce dávať peniaze pre nejakú trať,ktorá ešte nie je dokončená a sú tam ešte nejaké nedostatky...

Trať bola uploadovaná na megaupload nakoľko na ulozto by to sťahovalo storočia,žiadny iný zámer za tým nebol.
Nateraz však neviem kde mi hlava stojí,čiže nemám čas to dostavať ani to niekam inam hodiť,akonáhle nájdem iné úložisko bude to tam ako i tu na fóre.
Ďakujem za pochopenie.

Back
Nahoře