Aktivity Dvacka

Ahoj, aktivitu jsem stáhl z webu, spustil a v čase 06:41:38 se mi postaví návěstidlo a v 06:42:00 vyskočí hláška o povolení k posunu.
Jestli chceš, klidně mi do SZ pošli tvoje soubory aktivity a já to u sebe otestuji :)

Tady se mi postaví návěstidlo, udělám posun na soupravu, ale pak se mi nepostaví návěstidlo pro odjezd vlaku. Navíc se mi zdá, že jedu daleko při tom posunu, než se zobrazí zpráva, že mám přejít na druhé stanoviště a najet na soupravu. Takže problém mám na odjezdu už s celým vlakem.

Dobře, já to pochopil tak, že se nepostaví návěstidlo při posunu. Zítra na to ještě mrknu a dám vědět :)

Zdravím, neměl by někdo z vás prosím vyladěný ENG pro OR lokomotivy 362.161 "JAKOLEV" ze stránek malarda?
Moc by mi to pomohlo při testování aktivity. Děkuji :)

Zdravím,
začal jsem dělat na R 342 z Banské Bystrice do Ostravy Svinova. Mám hotovo po Vrútky, kde dochází ke změně mašiny z dieselu na elektriku.
Všechno funguje správně, přelezu na elektriku, udělám posun, najedu na soupravu, ale pod F10 mám v jízdním řádu správně uvedeny stanice, ve kterých mám zastavit, ale čas příjezdu a odjezdu mám 00:00:00.
Elektriku, na kterou přelézám mám v AE nastavenou normálně jako traffic. Jak můžu prosím pro tento úsek z Vrútek do Svinova nastavit správné časy v JŘ? Zkoušel jsem to nastavit pomocí tlačítka "Editovat jízdní řád", ale jakmile vrátím zpět servis hráče s diesel, tak tyto položky se mi vynulují.
Děkuji za odpověď :)

Musíš tu elktriku, trasu udělat v traffic řízený PC, mít zatrženo souprava ovládaná hráčem a když klikneš na výchozí čas v traffic, tak se ti otevře jízdní řád a vepíšeš to tam jako u hráče.

Zdravím,
chtěl bych v nějaké aktivitě provětrat lokomotivy řady 181 z firmy Pikku (&Friends) Locomotive Works Ltd.
Procházel jsem si nějaké SJŘ, ale žádný vlak mi přímo nepadl do oka, proto se tu na vás obracím s dotazem.
Měl by někdo prosím námět na aktivitu, ve které by se dalo jet s nějakým šestikolákem mimo Ostravu a okolí? Vím, že se hojně v této oblasti pohybují, ale momentálně tam nechci nic tvořit, když jsem tudy prohnal nedávno zveřejněného Fatrana. Pokud by měl někdo námět na jiné úseky projektu Tratě 321, byl bych moc rád. Děkuji :)

Ahoj dvacko, fajn, že jsi se pustil do OR aktivit. Šestikolo se nechá provětrat třeba na cisternách z Ostravska do Lhotky nad Bečvou a s baňkami, co sladil Josef, to je paráda. Máš tak ve hře snadnou úvrať a nemusí to být časově dlouhá aktivita.
Lhotka.jpg
Nebo sběrňák 62016 Ostrava levé - Č. Třebová s úvratí v Přerově. Ten často dobírá ve Studénce, Hranicích, Přerově a Zábřehu.
Příp. na BP štěrky z Polanky do Kojetína (zde na šlehu), resp. ložený v opačném směru.Pn54320_9.4.2020-Foto-Acatus_1.jpg

Pokud by nešlo striktně o ČDC šestikolo, tak Cargo Motion pronajmutou 183 030 často prohání až do Beřkovic, popřípadě Řéčan. Trans Rapid se svojí 182 097 jel pár krát do Děčína nebo do Třebušic

Cargo Motion pronajmutou 183 030 často prohání až do Beřkovic, popřípadě Řéčan. Trans Rapid se svojí 182 097 jel pár krát do Děčína nebo do Třebušic
Ano. Ty Beřkovice jsou s cibulemi (zrovna tuto středu to vezli jako 69150 z Hranic na Moravě) a pokec o výkonech 2.097 nejdeš třeba zde.

A hle! Tady je ten CMO zachycen ve Štěpánově. Celkem ten den jeli. Z Dluhonic bral jen v Olomouci rozkaz a zastavil až v Pardubkách.

To jsou většinou ad-hoc vlaky (pětimístné číslo začínající 5), ty v SJŘ nejsou. Ty mají jednorázové SJŘ pro tu trasu, kterou mají přidělenou... Spíš je lepší otevřít si nákresný GVD a podle toho ho někam vtlačit (a brát ohled jenom na osobku, náklady si jezdí víceméně jak chtějí).

Ahojte mám problém..stiahnem si aktivitu pre open rails ktorá je pre trať 321 pomením si vozidlá v TSRE podľa mojho trainsetu poprípade si nejaké dosťahujem ktoré mi chýbajú potom spustím aktivitu hra ju načíta ale vo väčšine aktivít sa mi nepostaví odjazdové návestidlo z východzej stanice a nedá sa tak odjazdiť proste môžem čakať aj hodinu po odjazde a ajtak sa to návestidlo nepostaví... nevie niekto prečo tomu tak je? väčšinou sa jedná o aktivity pána pod prezývkou Dvacka

Ahoj, spouštíš aktivitu pod verzí, která je uvedena na webu? Poslední vánoční aktivity jsou tvořeny na verzi CZSK 1.5
Moje aktivity si už projíždělo několik uživatelů a nikdo s postavením odjezdového návěstidla problém neměl.

Ahoj, spouštíš aktivitu pod verzí, která je uvedena na webu? Poslední vánoční aktivity jsou tvořeny na verzi CZSK 1.5
Moje aktivity si už projíždělo několik uživatelů a nikdo s postavením odjezdového návěstidla problém neměl.
aktivity spúšťam pod verziou 1.3.1.4328 ...ale aktivita R754 Berounka ktorú si vydal ako jednu s vianočných a je tvorená pre CZSK 1.5 mi išla bez problémov....dokonca aj niektoré staršie aktivity od teba ktoré boli tvorené len pre MSTS mi fungovali bez problémov pod verziou OR 1.3.1.4328

Těžko říct, v čem je u tebe problém, když R 754 ti funguje a všechny aktivity jsou tvořeny stejným způsobem s použitím kódu 3xxxx pro návěstidla.

Ahoj, dnes jsem si stáhl aktivitu R 754, nahradil jsem vozy které mi chyběly ale jakmile jsem zapnul hru tak jsem u nástupiště neměl soupravu, pravděpodobně mi chybí dané vozy. Proto bych se chtěl zeptat jaký cosnsist je pro soupravu popř. jak ho nahradit? Předem díky.

Back
Nahoře