.eng soubor u Vectronů

Máš zvuky vectronů (subadresář Sound) v adresáři "common.snd" nebo jinde? Toto je třeba upravit.
Máš řídící soubory zvuků (sms) stejného názvu, jako jsou v zápisu v ENG (řádky Sound)? Pokud ne, uprav zápis v ENG podle reality (řádky Sound). Cesta a názvy řídících souborů musí 100% sedět s tím, kde máš zvukové složky. NIKDY nepřepisuj názvy SMS ve složce zvuků podle toho, co máš v ENGu. Zvukové soubory jsou většinou společné pro více mašin tohoto typu!
Podobně je to i u kabin, tj. v "common.cab" musí být subsložka CabVectron a v ní řídící soubor "Vectron.cvf". Pokud se nazývá jinak, je nutné jej v ENGu opravit. U kabin je to o to složitější, že musíš otevřít poté otevřít soubor CVF a opravit zápis path shodně i pro všechny soubory textur (ACE). Jinými slovy: stejná cesta, jako je v zápisu ENG (řádek Cabview) musí být i v CVF - samozřejmě už pro soubory *.ace.

Máš zvuky vectronů (subadresář Sound) v adresáři "common.snd" nebo jinde? Toto je třeba upravit.
Máš řídící soubory zvuků (sms) stejného názvu, jako jsou v zápisu v ENG (řádky Sound)? Pokud ne, uprav zápis v ENG podle reality (řádky Sound). Cesta a názvy řídících souborů musí 100% sedět s tím, kde máš zvukové složky. NIKDY nepřepisuj názvy SMS ve složce zvuků podle toho, co máš v ENGu. Zvukové soubory jsou většinou společné pro více mašin tohoto typu!
Podobně je to i u kabin, tj. v "common.cab" musí být subsložka CabVectron a v ní řídící soubor "Vectron.cvf". Pokud se nazývá jinak, je nutné jej v ENGu opravit. U kabin je to o to složitější, že musíš otevřít poté otevřít soubor CVF a opravit zápis path shodně i pro všechny soubory textur (ACE). Jinými slovy: stejná cesta, jako je v zápisu ENG (řádek Cabview) musí být i v CVF - samozřejmě už pro soub
Podobně je to i u kabin, tj. v "common.cab" musí být subsložka CabVectron a v ní řídící soubor "Vectron.cvf". Pokud se nazývá jinak, je nutné jej v ENGu opravit. U kabin je to o to složitější, že musíš otevřít poté otevřít soubor CVF a opravit zápis path shodně i pro všechny soubory textur (ACE). Jinými slovy: stejná cesta, jako je v zápisu ENG (řádek Cabview) musí být i v CVF - samozřejmě už pro soubory *.ace.
Asi se v tom hodně vyznáš jak tak koukám :D hele stímhle zrovna problém nemám. Cestu k souborům si vždy najdu a funguje na 100%
Ten Vectron zítra bude fungovat si myslím protože to zřejmě je opravdu kvůli starému consist builderu. Jinak nevíš co udělat se soubory které se jmenujou např. Night ve složce v kabině? Občas to tam vidím třeba u toho Vectrona to tam zrovna mám. Kabina funguje ale zajímá mě jestli stím mám něco dělat ještě já nebo to už OR zpracuje samo. Předem děkuji za odpověď.

Čau, opět se hlásím. Nefunguje mi TSRE5. V čem se dají ještě tvořit soupravy? Budu rovnou rád za link, děkuju.

Co ti konkrétně v TSRE5 nefunguje?
No zapnu to, dám tam tu moji složku se hrou a vyplivne mi to ten soubor (nevím jak se teď jmenuje) ten následně otevřu, opět tam dám složku se hrou a napíše mi to že program nereaguje nebo přestal reagovat, něco takového.

Asi bude potřeba, když to tady Dvackovi přesně popíšeš, vč. názvu souboru, jakou složku se kam snažíš napasovat, text chybového hlášení, projevy chyby atd. Jinak se nikam nedostaneš.

No zapnu to, dám tam tu moji složku se hrou a vyplivne mi to ten soubor (nevím jak se teď jmenuje) ten následně otevřu, opět tam dám složku se hrou a napíše mi to že program nereaguje nebo přestal reagovat, něco takového.
Zkus to konkrétněji popsat, popř. poslat screeny, co kam vkládáš.
Doufám, že jsi vše spouštěl jako správce.

Je to takhle. Zapnu TSRE5.exe a ukáže se mi tabulka kde kliknu na Browse. Tam si najdu mojí složku s OR (tu kde je Global, Routes, Sound, Trains) to mi naběhne, tak dám load. Vyplivne mi to soubor s názvem ConsistEditor.bat
Ten si rozkliknu a opět mi to vyhodí tabulku.. dám browse a vyberu opět mojí složku s OR. Potom dám zase load. A vyskočí mi tabulka kde mi píše ,,Program přestal pracovat" posílám fotky, snad na něco společně příjdeme.

Přílohy

• IMG_20220131_210600_330.jpg
    IMG_20220131_210600_330.jpg
    407.3 KB · Zobrazeno: 0
  • IMG_20220131_210630_600.jpg
    IMG_20220131_210630_600.jpg
    425.7 KB · Zobrazeno: 0
  • IMG_20220131_210639_668.jpg
    IMG_20220131_210639_668.jpg
    175.2 KB · Zobrazeno: 0
  • IMG_20220131_210657_567.jpg
    IMG_20220131_210657_567.jpg
    208.4 KB · Zobrazeno: 0
  • IMG_20220131_210708_283.jpg
    IMG_20220131_210708_283.jpg
    144.3 KB · Zobrazeno: 0
  • IMG_20220131_210716_971.jpg
    IMG_20220131_210716_971.jpg
    277.2 KB · Zobrazeno: 0
  • IMG_20220131_210735_582.jpg
    IMG_20220131_210735_582.jpg
    256.6 KB · Zobrazeno: 0
Dobrý!! Mám to, problém je vyřešen. Stáhl jsem nejspíše 32bit verzi když mám 64bit. Už to funguje, děkuju všem za rady!

Super. Nyní si tam můžeš sestavit soupravu s vectronem, zapnout OR a jezdit.
Čau čau, ještě malej dotaz. Právě sedím ve Vectronu 193 ale nevím jak to rozjet. Prostě zvýšim výkon a nic se neděje. Neni to náhodou tím výběrem napětí? Akorát nevím jak se to dělá.

Čau čau, ještě malej dotaz. Právě sedím ve Vectronu 193 ale nevím jak to rozjet. Prostě zvýšim výkon a nic se neděje. Neni to náhodou tím výběrem napětí? Akorát nevím jak se to dělá.
Zdravím
a i když je to nejen zde, ale i v manuálech uvedeno, tak znova uvádím, že hráč musí vědět, pod kterým napětím na konkrétní trati (místě) se nachází a pak to správné zvolí pomocí volby ALT+S. Doufám, že se nemýlím. Uvedené platí u ORCZ.

Samozřejmě, že si musíš zapnout hlavní vypínač klávesou "O".
Pokud hraješ ve verzi CZSK, pak platí to, co píše Meda.

Zdravím
a i když je to nejen zde, ale i v manuálech uvedeno, tak znova uvádím, že hráč musí vědět, pod kterým napětím na konkrétní trati (místě) se nachází a pak to správné zvolí pomocí volby ALT+S. Doufám, že se nemýlím. Uvedené platí u ORCZ.
Jak mám zjistit napětí tratě? Jinak při zmáčknutí Alt+S se nic neděje

Jak mám zjistit napětí tratě? Jinak při zmáčknutí Alt+S se nic neděje
Z jaké stanice vyjíždíš?
Alt+S pro změnu systému podle napětí v troleji funguje pouze u CZSK verze od určité aktualizace. Pokud máš MG verzi, tak tam ti tato předvolba fungovat nebude.

Back
Nahoře